Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Klitmøller – Uld Cardigan – Gerda Knit Cardigan

1.300,00kr.

by Klitmøller Collective

Vælg størrelse: XSSMLXL

Gerda er en ensfarvet cardigan i børstet merinould med lettere drop-skuldre, rund hals, knaplukning samt en bred rib i manchetter og bund.
Pasformen er et rummelig og kortere snit med tætsiddende ribkanter og voluminøse ærmer, som skaber et feminint udtryk. Vi anbefaler at vælge din normalt foretrukne størrelse.

Gerda byder desuden på en smuk ribstrik struktur som forløber lodret gennem hele cardiganen og sørger for en fin detalje mod dens ellers enkle og stilrene udtryk. Bær den åben med en top, t-shirt, longsleeve eller tyndere bluse under, eller tilknappet for at lade de smukke detaljer komme yderligere til udtryk. Kombinér Gerda med et par af vores fløjlsbukser og lad de lodrette linjer fortsætte hele vejen igennem outfittet for et utrolig stilfuldt og gennemført efterårslook!

Vores børstede merinould er 100% naturlig, ekstremt blød og behagelig med en let børstet overflade. Al uld, vi bruger, er mulesing fri og altid fri for kunstige fibre – 100% naturlig, som naturen har skabt den. Vores børstede merinould er vores varmeste uld, der samtidig lader kroppen ånde.

100% Merinould – Mulesing fri.

Håndvaskes.

Designet i Danmark – fremstillet i Portugal.

Materialer: Merinould

Merinould

Merinould kommer fra merinofår, der oprindeligt hørte til i Spanien. I dag findes fårene primært i Australien og New Zealand, men brands som f.eks. Colorful Standard bruger også merinould fra Italien. Merino har mange gode egenskaber, såsom varmeregulering og lugtfrit. Uld er naturligt resistent overfor mikrobiel vækst, hvilket betyder, at bakterier ikke trives - i modsætning til mere glatte overflader som f.eks. syntetiske fibre. Sved lugter ikke i sig selv, men derimod er det bakterierne som kan opstå i sveden, der gør. 

Hvor er det lavet?

Portugal

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.