Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Klitmøller – Uldkjole – Gro Knit Dress

1.500,00kr.

by Klitmøller Collective

Vælg størrelse: XSSMLXL

Lang uldkjole med god varme og ekstra blødhed

Klitmøller – Uldkjole – Gro Knit Dress er en lækker strikket kjole i børstet merinould med drop-skuldre, slidser i siderne, rullekrave samt høj ribkant i ærmer og bund.
Pasformen er et langt og lige snit. Vi anbefaler at vælge din normalt foretrukne størrelse.

Længden, rullekraven og slidserne skaber et feminint udtryk og ulden byder på varme på de kolde dage. Gro kjolen kan styles op og ned efter humør og lejlighed. Sammensæt kjolen med strømpebukser fra swedish stockings eller brug dem sammen med et par af dine behaglige bukser.

Klitmøllers børstede merinould er ekstremt blød og behagelig med en let børstet overflade. Derudover er ulden mulesing fri og altid fri for kunstige fibre – 100% naturlig. Den børstede merinould er den varmeste uldtype fra Klitmøller, der samtidig lader kroppen ånde.

 

Klitmøller – Uldkjole – Gro Knit Dress:

Pasform: loose fit

Materiale: 100% Merinould – Mulesing fri.

Sort

Rullekravehals

God rummelighed

Vask på uldprogram eller Håndvaskes

Designet i Danmark – fremstillet i Portugal.

 

Klassisk sort uldkjole i høj kvalitet merinould

Merino uld er kendt for sin lette og åndbare kvalitet, hvilket gør denne kjole til en sanselig oplevelse af komfort. Hver bevægelse føles som en blid omfavnelse, mens du nyder den bløde og varme omfavnelse af denne elegante kjole.

Klitmøller Collective’s sorte merino uldkjole er ikke blot behagelig, den er også tidløs. Det enkle design og den subtile sorte farve gør det til en alsidig kjole, der kan bæres ved enhver lejlighed, og som vil være en favorit i din garderobe i mange år fremover.

SE heleudvalget fra Klitmøller Collective

Materialer: Merinould

Merinould

Merinould kommer fra merinofår, der oprindeligt hørte til i Spanien. I dag findes fårene primært i Australien og New Zealand, men brands som f.eks. Colorful Standard bruger også merinould fra Italien. Merino har mange gode egenskaber, såsom varmeregulering og lugtfrit. Uld er naturligt resistent overfor mikrobiel vækst, hvilket betyder, at bakterier ikke trives - i modsætning til mere glatte overflader som f.eks. syntetiske fibre. Sved lugter ikke i sig selv, men derimod er det bakterierne som kan opstå i sveden, der gør. 

Hvor er det lavet?

portugal

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.