Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Kowtow økologisk top – Ari Top

833,00kr.

by Kowtow

Vælg størrelse: XSSMLXL

Den skønneste sommertop eller vest fra Kowtow – fairtrade & økologisk

 

Kowtow økologisk top – Ari Top. En helt fantastisk blød og dejlig vest i de skønneste farver og med den fordel, at du både kan bruge toppen som sommerbluse, top og vest. Skøn at have på uanset hvad og i en farvekombination, man bliver glad af. Det gør man nu også af toppens blødhed og stræk og af alt andet, der er at sige om Kowtow – se nedenfor.

 

Kowtow økologisk top – Ari Top:

 

Strikket top/vest i rib-mønster

Let løst og afslappet pasform

Rundet udskæring, ingen ærmer

Farver: beige, lys grøn, syren, sort

100% økologisk bomuld

Fairtrade certificeret

Designet i New Zealand, fremstillet i Indien

Vask: 30º på vrangen

STØRRELSESGUIDE: Stor og fleksibel i størrelsen – gå evt. en størrelse ned. Du kan formentlig også passe vesten to størrelser under, hvis det er.

 

Vi har valgt Kowtow fordi både æstetik og etik er på plads! Lutter økologisk & fairtrade tøj i spændende silhuetter og farver

 

Vil du have tøj, der er fair, ordentligt og ansvarligt fremstillet, så kan du glæde dig til Kowtow tøj, som du alt sammen kan købe med ro i sindet og maven. Kowtow i New Zealand er nemlig et brand, der er fairtrade certificeret såvel som B-Corp certificeret og så bruger de udelukkende økologisk bomuld til deres smukke økologiske tøj. Kowtow har sans for etik såvel som æstetik og lige denne top er måske ret enkel i snittet. Men gå på opdagelse hos Kowtow og lad dig overraske over mange spændende silhuetter. Farver og prints er også noget, Kowtow er eksperter i – det ses også i vesten/toppen her og så er kvalitet bestemt også et kendetegn for Kowtow.

 

Økologisk bomuld fremstilles uden pesticider, sprøjtemidler og kunstvanding, så det er et helt igennem naturligt materiale. Blødt og åndbart at have på. Bionedbrydeligt og fornybart. Nogle af grundende til, at Kowtow tøj altid er ligmed økologisk tøj. Fairtrade tøj i bedste forstand og stil.

 

Find hele vores udvalg af fantastisk fairtrade & økologisk tøj her fra Kowtow

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, SA8000

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.