Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

La Femme Rousse – Alpaca Kjole – Carla Dress // Orange Flame

2.160,00kr.

by La Femme Rousse

Vælg størrelse: XSSMLXL

Varm og silkeblød uldkjole i eksklusiv alpacauld

 

La Femme Rousse – Alpaca Kjole – Carla Dress // Orange Flame er en perfekt strikkjole i den lækreste alpaca til de koldere måneder. Som en detalje er bagstykket forlænget og kjolen har lange slidser i siderne. Brug kjolen alene sammen med strømpebukser eller sammen med et par bukser. Alpaca er kendt for sin varme og holdbarhed og i denne smukke orange farve er ulden en smuk glød.

 

La Femme Rousse – Alpaca Kjole – Carla Dress // Orange Flame:

Pasform: straight / slim fit

Materiale: 100% alpacauld

slidser i siderne

mock neck krave

 

Stilfuld og enkel uldkjole i smuk orange

La Femme Rousse er kendt for at levere luksuriøse styles, og denne orange uldkjole er ingen undtagelse. Lavet af alpaca uld, omfavner den din krop med en uovertruffen blødhed og varme, der løfter din stil til nye højder.

Alpaca uld er kendt for sin lette og bløde kvalitet, hvilket gør denne kjole til en sanselig oplevelse af komfort. Hver bevægelse føles som en kærlig omfavnelse, mens du nyder det bløde, varme omfang af denne elegante kjole.

Farven orange symboliserer glæde og energi, og denne kjole bringer den varme glød til dit look. Den subtile orange nuance tilføjer en sanselig elegance til kjolen, hvilket gør den til et statement-piece med en personlig tone.

Se hele udvalget fra La Femme Rousse 

Materialer: Alpaka

Alpaka

Alpaka er afklippet hår fra alpakaen, som tilhører kamelfamilien. Alpaka er lettere, blødere og varmere end fåreuld og mere slidstærkt end kashmiruld. Alpakauld indeholder ikke lanolin og kan derfor være godt til allergikere. 

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.