Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

La Femme Rousse – Silkeskjorte – Agnes Shirt // Orange Flame

3.000,00kr.

by La Femme Rousse

Vælg størrelse: XSSMLXL

Skjorte i den lækreste silkekvalitet og med smukke, næsten svævende ærmer. På ryggen er der en slids, som åbner sig og skaber en snert af sensuel energi. Trods slidsen kan man dog sagtens have en bh på under uden at den er synlig.

 

Deadstock // 100% silke

Materialer: Silke

Silke

Silke er et naturligt og fornybart materiale der stammer fra silkelarvens beskyttende puppehylster (kokonen). Silke er både utroligt blødt og stærk, og kan afkøle om sommeren og isolere om vinteren. Ved dannelsen af silke bruges intet kemi, men der bruges en del vand og energi til opvarmning af vand som bruges til at rense silken.  

Hvor er det lavet?

Portugal

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.