Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Mads Nørgaard x CC Ubud vendbar bikini underdel

649,00kr.

by Copenhagen Cartel

Vælg størrelse: XSSMLXL

De ultimativt flotte Mads Nørgaard Striber på Copenhagen Cartels kvalitets bikini trusser = ultimativ badelykke

 

Mads Nørgaard x CC Ubud vendbar bikini underdel fra det limited samarbejde mellem Copenhagen Cartel og Mads Nørgaard. Du skal med andre ord måske ikke vente for længe, hvis du er fan af de dejlige Mads Nørgaard striber og samtidig vil have en bikini underdel i høj kvalitet. For alt badetøj fra Copenhagen Cartel er i usædvanlig høj kvalitet lavet i dobbelt lag, så du samtidig får lidt ekstra hold, støtte og shape med i købet. Fremstillet i econyl (genanvendt materialer) i ordentlig produktion i Portugal. Bidrager til at redde havskilpadder, da Copenhagen Cartel donerer præcis til det for hvert par bikinitrusser solgt.

 

Mads Nørgaard x CC Ubud vendbar bikini underdel:

 

Limited ikonisk Mads Nørgaard striber i samarbejde med Copenhagen Cartel

2-1 funktion: Vendbar bikini underdel med stribet print og ensfarvet sort

Højtaljet snit

Medium dækning bagtil

2-lags stof for ultimativ støtte, fit, shaping og support

78% Recycled PA (ECONYL®) / 22% Elastan

Designet i DK, fremstillet i Portugal

Vask: 30-40°

 

Holdbart badetøj, der bare bliver endnu flottere med Mads Nørgaard-striber i vendbar model

 

Hvem elsker ikke Mads Nørgaard og de ikoniske striber, han har haft med i kollektion efter kollektion næsten lige så længe, man kan huske? Hos Langsamt er vi i hvert fald vilde med dem og derfor glæder det os ekstra meget, at et samarbejde mellem Mads Nørgaard x Copenhagen Cartel – vores hus-pushere i badetøj – er opstået. Samme vidunderlige og holdbare kvalitet, som du måske allerede kender fra Copenhagen Cartel – så bare pyntet med de flotte Mads Nørgaard striber på den ene side. Ensfarvede på den anden, så du altid kan vende, som du har lyst. I genanvendt affald, der skaber mere gavn som badetøj og her bikini trusser end som affald. We like.

 

Se al vores badetøj her fra Copenhagen Cartel

Materialer: ECONYL®, Genanvendt materiale

ECONYL®

ECONYL® er 100% genanvendt nylonaffald. Størstedelen af de fiskenet, der bruges i produktionen af ECONYL®, er affaldsnet, der indsamles fra fiskere og havne, allerede inden de ender i havet. De fleste af de net, der indsamles fra havet - også kaldet spøgelsesnet - er ofte for beskadigede til at kunne bruges til produktionen af ECONYL® 50%  er post consumer affald (brugte fiskenet fra fiskeindustrien og en lille procentdel indsamlet direkte fra havet) 50% er pre consumer waste (stofrester og industriplast) 

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.