Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Maska – Sirus silk linen dolman sleeve top – Bronze

1.300,00kr.

by Maska

Vælg størrelse: 4XLXSSML

Let strikket top i en elegant hør- og peace silkeblanding. Korte ærmer i kimono-stil og ribbede ærmekanter, der kan foldes op. Løs og lidt boxy pasform, der draperer smukt. Rib i halsen og rib forneden. Materialet er eksklusivt letvægtsgarn til brug året rundt, men særlig god i forår sommer månederne. Et afslappet look, hvor materialet står frem i sin elegante enkelthed og smukt spil i farven.

En luksuriøs hør-silkeblanding fra Italien med naturlig melange. Begge fibre er berømte for deres naturlige glans og åndbarhed. Hør giver stoffet struktur, mens silken giver glans og glathed. Silken, der bruges, er Tussah peace silke, hvilket garanterer, at silken er fremstillet uden skadelige stoffer og nænsomt for silkelarverne. Høren er certificeret EUROPEAN FLAX®, som er en garanti for lokalt landbrug, der respekterer miljøet og forpligter sig til nul kunstvanding, nul GMO og nul spild. Fiberekstraktion (scutching) er 100% mekanisk, hvilket betyder, at der ikke bruges kemikalier i processen.

Materiale: 70% hør 30% silke

Pasform: løs og lidt oversize parform. Vi anbefaler at gå en størrelse ned for denne top.

Materialer: Hør, Peace silke

Hør

Hør er et naturligt og fornybart materiale fra hørplanten. I sammenligning med bomuld kræver planten mindre vand, og i sammenligning med konventionel bomuld har hør et naturligt mindre behov for pesticider. Hvis hør er økologisk certificeret med GOTS, betyder det at dyrkningen, forarbejdningen og syarbejdet lever op til bæredygtige kriterier ift. miljø og arbejdsforhold. Herunder ingen brug af pesticider ved dyrkning, og overholdelse af ILO’s regler for gode arbejdsforhold.

Peace silke

Peace silke er silke hvor silkesommerfuglelarven har forladt sit hylster/kokonen før silkefibrene udvindes. Ved peace silke fortsætter det naturlige liv for sommerfuglelarven og kokonen brydes på naturlig vis og koges ikke. Bruddet gør fibrene lidt kortere end silkefibre fra den konventionelle silke, og silken blandes derfor ofte med bomuld. Produktionen af peace silke er meget tidskrævende, men kræver ud over tid kun vand. I silkeproduktionen bruges ingen kemikalier, hverken på morbærtræernes blade som laverne lever af, eller efterfølgende i blødgørelsen og rensningen af silken, og peace silken er derfor naturligt økologisk. Peace silke har samme egenskaber som almindelig silke. Den tørrer hurtigt, krøller mindre end bomuld og isolere godt, både mod kulde og varme. Pace silke har typisk en lidt mere grov og ujævn struktur end andet silke

Certifications: EUROPEAN FLAX®

EUROPEAN FLAX®

EUROPEAN FLAX® - Europæisk hør - betyder naturligvis, at høren er dyrket og fremstillet i EU og lever op til høje standarder og kvalitet. Det betyder også at hvert et skridt af processen fra dyrkning til færdigt produkt skal være sporbart og foregå i EU. Certificeringen garanterer lokal dyrkning, der naturligvis skal respektere miljøet. Producenterne af hør må ikke anvende kunstvanding, ej heller genmodificering (GMO) og der må ikke udledes affald. Fiberekstraktionen (scutching) foregår 100% mekanisk uden anvendelse af kemikalier i processen. Desuden skal alt arbejde og arbejdskraft udføres i overensstemmelse med Den Internationale Arbejdsorganisation ILO, som arbejder på social retfærdighed og internationalt anerkendte menneske- og arbejdsrettigheder

Hvor er det lavet?

Materiale fra italien, syet i Litauen

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.