Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Maska Sweater – Mitzi Wool Sweater Ink Blue

1.790,00kr.

by Maska

Vælg størrelse: XSSMLXL

Den klassiske Mitzi sweater fra Maska – uopslidelig, lækker & fænomenal i ansvarlig uld

 

Maska Sweater – Mitzi Wool Sweater Ink Blue – eller måske rettere multicolour, fordi der er lidt flere farver i, end kun de lysere og mørkere blå blå, der stikker mest ud. Trøjen er nemlig strikket i vandrette brede blå striber og lodrette smalle rib-strikkede striber. Det giver et udtryk af flere farver og giver trøjen sit unikke særpræg. Det gør desuden Maskas Mitzi Sweater til en fryd for øjet. Såvel som for krop & sjæl i den fantastiske kvalitet, den er strikket i, blød og behagelig.

 

Designet er afslappet, casual og så alligevel elegant med den høje hals. Maska kalder selv Mitzi for deres moderne take på en ski-sweater tilføjet lidt ekstra elegance. I hvert fald en trøje, der giver efteråret kulør og giver klassisk elegance til vinterdagene. Nærmest uopslidelig og dermed til glæde og gavn i mange år.

 

Maska Sweater – Mitzi Wool Sweater Ink Blue:

 

Pasform: Afslappet, cropped fit

Materiale: 100% RWS certificeret supergeelong uld

Farve: Ink Blue

Høj krave

Garn fremstillet Italien

Designet i Sverige, fremstillet i Bulgarien

Vask: Håndvask

 

Hang til afslappet, stilfuld kvalitet og forbilledligt håndværk, så er svenske Maska værd at have i garderoben

 

Maska er et svensk mærke med rødder i det gode håndværk og lækre, naturlige kvaliteter og det er en kombination, vi godt kan lide. Designet fejler nemlig heller ikke noget – ej heller en ansvarlig produktion og ansvarlige materialer, så vi kan kun juble højt, hver gang vi får nye varer hjem fra Maska. Og glæde os over at vide, at det er tøj, der kan holde i mange år og ikke bliver ‘gammelt’, men giver glæde år efter år.

 

Indehaveren og kvinden bag Maska er Maria Svensson, der har fået sansen for kvalitet og godt håndværk ind med modermælken. For kvinderne tilbage i flere generationer i hendes familie har beskæftiget sig med tekstiler og kvalitet. Derfor finder du altid naturlige tekstiler i højeste kvalitet hos Maska, lige som kvaliteten i øvrigt er nærmest uopslidelig. Til denne lækre klassiker af en Maska sweater er der valgt en luksuriøs merino uld med navnet supergeelon. En uld fra merinofår i Geelong i Australien, der er ekseptionel blød, varm og holdbar.

 

Find mere uopslideligt kvalitetstøj her fra svenske Maska

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Certifications: RWS

RWS

RWS (Responsible Wool Standard) er en certificering for tøj af uld. Certificeringen dækker over god dyrevelfærd fro fårene og at jorden fårene går på drives ansvarligt. Med RWS kan du også være sikker på at ulden er mulesing-fri. udover gode vilkår for jorden og dyrenen, sætter RWS også krav til ordentlige vilkår for de mennesker, der arbejder med dyrene. For at opnå certificeringen skal en professionel tredjepart reviderer hver fase i forsyningskæden.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.