Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Maska – Thea flowy tencel pants – Pigeon blue

1.125,00kr.

by Maska

Vælg størrelse: XSSMLXL

Bukser med elastik i taljen. Let cropped længde og brede ben med normal talje og pasform. To sidelommer. Slidstærkt middelvægt twill tencel stof.

Tencel™ er et materiale fremstillet i et lukket kredsløb med fibre fra træmassecellulose. Materialet har en fantastisk drapering og føles silkeblødt mod huden. Tencel er slidstærkt, let og åndbart.

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Hvor er det lavet?

Syet i Portugal

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.