Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Maska Uldsweater Olga

1.650,00kr.

by Maska

Vælg størrelse: XSSMLXL

Olga er en ensfarvet højhalset sweater med en afslappet silhuet drop shoulder og rib i hals, manchetter og søm. Strikken er i en varm hvid farve med meleret garn der giver et flot spil i farven. Det er en klassiker lavet af det fineste rene lammeuld spundet til garn i historisk britisk mølle etableret for mere end 200 år siden. Råfibrene kan spores ned til gården, og spinneren arbejder tæt sammen med uldleverandørerne for at sikre dyrevelfærden.

Dette bløde og varme uld kommer fra en familiedrevet leverandør i Skotland med en historie, der går tilbage til det 18. århundrede. Regionens vand- og vejrforhold producerer noget af det fineste lammeuldsgarn i verden. Fibrene måler 20,5 μ, hvilket gør garnet stærkt og holdbart.

Garn fra Storbritannien / Strikket i Litauen

 

Pasform: loose fit

Materiale 100% lambswool

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Hvor er det lavet?

Garn fra Storbritannien / Strikket i Litauen

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.