Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Maska Uldvest – Vani

1.200,00kr.

by Maska

Vælg størrelse: XSSMLXL

Vani ribbet højhalset vest er lavet i en ekstra blød lammeuld fra Italien. Den har en ribbet struktur, der fortsætter op på kraven. Bagsiden er større end forsiden for at give den form, og den har sideåbninger for ekstra bevægelsesfrihed. Læg et lag over en rullekrave top eller brug den over en skjorte eller kjole.

 

Pasform: Loose fit

Materiale: 100% lambswool

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Hvor er det lavet?

Composition 100% Lambswool Made in Lithuania Material origin United Kingdom

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.