Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Nudie Jeans Danielle Indigo Cotton Dress Blue

1.200,00kr.

by Nudie Jeans

Vælg størrelse: XSSMLXL

Skjortekjole lavet i let poplin af økologisk og Fairtrade bomuld farvet med indigo og vasket til en smuk, dyb mellemblå nuance. Farven vil falme med slid og vask, ligesom vores blå denim. Pasformen er løst og behageligt og der er rummelige sidelommer. 

100% Økologisk og fairtrade bomuld

Farvet med indigo

Offwhite topsting med to nåle

Afslappet pasform

Fremstillet i Indien 

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.