Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Nudie Jeans Janey Cable Knit Cardigan

990,00kr.

by Nudie Jeans

Vælg størrelse: SML

Hold varmen i denne ualmindeligt skønne cardigan i økologisk uld & økologisk bomuld fra Nudie Jeans

 

Nudie Jeans Janey Cable Knit Cardigan – er du til strik, så er denne cardigan en, du vil elske at have i din garderobe. Den er virkelig lækker, fast i strikken, så den holder på formen og alligevel super dejlig blød og behagelig at have på. Den er i en blanding af økologisk bomuld og uld. Cardiganen fra Nudie Jeans hører til deres forårskollektion, men er naturligvis en, du kan bruge året rundt både som forårsjakke, på kølige sommerdage, hvor du føler trang til at ‘putte’ dig i noget blødt og lunt og hele vintersæsonen som den dejligste cardigan, der tilmed giver lidt lys til en mørk vinter i sin smukke offwhite med en varm glød. Smuk og dejlig cardigan i smukkeste kabel-strik og høj kvalitet.

 

På billedet stylet med Jumpsuit fra brandet Thinking Mu og nederdel fra Basic Apparel 

 

Nudie Jeans Janey Cable Knit Cardigan:

 

Pasform: Regulær pasform, dog lidt løs og stor i størrelsen

Kabelstrik

Lange ærmer

Flip

Ribstrik i alle kanter

55% økologisk uld, 45% økologisk bomuld

Designet i Göteborg, Sverige, fremstillet i Tyrkiet

Vask: Håndvask

 

Cardigan i utrolig lækker kvalitet, der giver glæde og varme og kan bruges til utrolig meget på tværs af garderoben og sæsoner. Klassisk snit, lækker strik i en blanding af økologisk uld og bomuld og flotte corozo-knapper hele vejen ned. Strikket i kabelstrik både front og bag og ærmer. Giver følelsen af en eksklusiv og lækker cardigan, der er kræset om og som man kan være glad for i rigtig mange år!

 

Nudie Jeans – andet end bare jeans og alt Nudie Jeans tøj til kvinder er ansvarligt & fair fremstillet

 

Nudie Jeans er et svensk mærke, der som navnet antyder startede med jeans. Selvfølgelig økologiske jeans, for mærket har fra start i 1999 været meget bevidste i deres tilgang til jeans, tøj og mode og ønsket at gøre en positiv forskel i forhold til det, der var på markedet. Stifteren var tidligere administrator hos Lee, så hun har stor erfaring med jeans og kendte til produktionen af jeans på godt og ondt. Derfor er det økologiske jeans, du finder hos Nudie Jeans fremstillet fair og ordentligt. Men – som du kan se er Nudie Jeans ikke længere kun jeans, der er kommet mange fine ting til siden start, bla bluser, kjoler og strik i forskellige varianter. Derfor finder du denne skønne cardigan her fra Nudie Jeans. En cardigan, der varmer, fordi den er fremstillet ansvarligt og fair og af ordentlige råmaterialer: økologisk uld og økologisk bomuld.

 

Se hele vores udvalg her fra Nudie Jeans

Materialer: Økologisk bomuld, Uld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.