Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Nudie Jeans Lovis Worker Jacket French Blue

1.500,00kr.

by Nudie Jeans

Vælg størrelse: XSSMLXL

Smuk blå jakke i workwear stil fra Nudie Jeans – i en lækker økologisk og børstet kvalitet med corozo knapper

 

Nudie Jeans Lovis Worker Jacket French Blue. Skulle du kende lidt til Nudie Jeans, kender du måske den flotte kedeldragt, de har haft i kollektionen lidt længere end denne jakke. Inspireret af fransk arbejdstøj dukkede kedeldragten op i kollektionen og det er samme inspirationskilde Nudie Jeans har trukket på til denne jakke. Faktisk også samme stof, så skulle du have været forbi og mærke den lækre, kraftige økologiske bomulds-twill, der samtidig har en vanvittig lækker overflade – så er det den! Lovis er med andre ord en jakke i workwear-snit med regulært fit, 3 lommer og rundet krave. Blødheden og den fantastiske overflade skyldes, at tekstilet er let børstet. Smukkeste støvede blå og 100% økologisk bomuld med corozo knapper giver dig den skønneste jakke til forår, sommer og lidt efterår.

 

Nudie Jeans Lovis Worker Jacket French Blue:

 

Worker Jakke i smuk

Regulært Fit

Farve: Støvet forvasket blå

100% økologisk bomuld

3 corozo knapper

3 lommer

Designet i Sverige, fremstillet i Tunesien

Vask: 30º

 

Smukt design, holdbare kvaliteter, ordentlig fremstilling og gratis reperations-service hos Nudie Jeans

 

Hos Nudie Jeans tænker de ikke kun over design, men også over fremstilling og materialer. Alt skal naturligvis holdes ansvarligt og respektfuldt og det er også derfor, du finder mærket hos Langsamt. Det betyder økologisk bomuld og faktisk tilbyder Nudie Jeans gratis reperations-service på alle deres jeans og også denne jakke – det foregår i København hos Res-Res – så ved du det, hvis der pludselig skulle ske noget med din jakke.

 

Se alt, hvad vi har på hylderne af økologisk tøj fra svenske Nudie Jeans

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.