Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Nudie Jeans Maud Shorts sort – økologiske denimshorts

900,00kr.

by Nudie Jeans

Vælg størrelse: W26W27W28W29W30W31

Yndlingsshorts i økologisk & genanvendt bomuld med gratis reperations-service fra Nudie Jeans

 

Nudie Jeans Maud Shorts sort – økologiske denimshorts. Er du fan af denim, er et par denimshorts næsten uundværlige ved sommertid. Og dette par fra Nudie Jeans er i lige så høj kvalitet, som alt andet Nudie Jeans tøj, derfor får du dig et par cool, lækre, holdbare shorts, du kan glæde dig over sommer efter sommer. Endda i mest en dels økologisk bomuld og det resterende er genanvendt bomuld. Ingen elastan eller polyester. Maud Shorts kommer selvfølgelig med samme gratis reparations-service som et par almindelig Nudie Jeans jeans, da det svenske mærke gør alt for at reducere, reparere, genanvende og genbruge. Regulært fit og et par regulære yndlingsshorts med høj talje og lidt frynset afslutning.

 

Nudie Jeans Maud Shorts sort – økologiske denimshorts:

 

Denimshorts i økologisk & genanvendt bomuld

Pasform: Regular fit – straight leg – high waiste

Farve: Black Stone

Materiale: 80% økologisk bomuld, 20% genanvendt bomuld

Flere lommer

Designet i Sverige, fremstillet i Tunesien

Vask: 30º

 

Hos Nudie Jeans går design og materialer op i en højere enhed – lige som en lang levetid for dit tøj

 

Nudie Jeans er et svensk mærke, der ikke alene tænker over design og materialer, men også tilbyder en livslang reparations-service kvit og frit. I Danmark hedder deres reperations-partner Res-Res og ligger på Nørrebro og skulle der ad åre opstå for megen slid eller andet på dette par shorts, så kan du altid få dem repareret gratis der.

 

Designs og materialer er naturligvis andre parametre, der er vigtige for Nudie Jeans og dermed finder du tjekkede og holdbare jeans, denimshorts og meget mere lækkert tøj fra mærket, der alt sammen er i naturlige materialer og fortrinsvis uden elastan eller kun med meget lidt. Hovedmaterialerne er økologisk bomuld og genanvendt bomuld – godt for miljøet, vores klode og din hud. Så der er meget at glæde sig til og glæde sig over hos Nudie Jeans, vi er i hvert fald store fan og sender trygt et par økologiske jeans eller shorts videre til dig.

 

Se hele vores udvalg af jeans, shorts, jakker mm fra svenske Nudie Jeans

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.