Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Nudie Jeans Wendy Herringbone Pants Blue

1.200,00kr.

by Nudie Jeans

Work wear inspirerede bukser med brede ben i lækker sildebenstwill. Det tætvævede stof giver en let og crisp tekstur som er mat og blød. 

100% økologisk bomuld 

Bukserne er regular fit og har fire lommer.

For at sikre lang levetid og ønskeligt smukt slid har Nudie Jeans stykfarvet bukserne i en perfekt fransk blå nuance. Bukserne har gennemgået en skånsom vask, der subtilt fremhæver stoffets eksklusive tekstur.

Matchende tråd i sømmene

Sort Corozo knap

Lynlås gylp

Vævet patch

Midt waist talje

Brede ben og bred benåbning

Fast indersømslængde på 76,2 cm

 

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Hvor er det lavet?

Tunesien

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.