Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

O My Bag Audrey Ruby Lædertaske

1.890,00kr.

by O My Bag

3 på lager

Lækkerhed hele vejen rundt i en forførende farve: O My Bag Audrey Ruby

 

O My Bag Audrey Ruby Lædertaske – en lækker, klassisk og minimalistisk taske i vegetabilsk garvet læder fra det hollandske taskebrand O MY BAG. Som altid med O My Bag er der masser, man kan forelske sig i, for der er altid kælet om designet, kvaliteten og produktionen. Som med de fleste tasker fra O My Bag medfølger to remme til forskelligt humør, outfit og to forskellige looks. Magnetisk lukning på indersiden og en lille lynlåslomme inde i tasken. Og så en drøm af en farve, for alle, der er til de mørke vinrøde nuancer.

 

Og bare vent, til du åbner tasken. Du bliver nemlig inviteret indenfor af det fineste stribede for, der matcher den kraftige af de to remme. Det stribede for er lavet i genanvendt bomuld og den lækre ternede rem er lavet i Gots-certificeret økologisk bomuld, der matcher den øvrige kvalitet, æstetik og etik hos O My Bag. Den fineste taske, der bliver smukkere dag for dag i brug og med årene, da den ikke har en syntetisk top finish.

 

O My Bag Audrey Ruby Lædertaske:

 

Farve: Ruby

Mål: L 27 W 8 H 21

Vægt: 700 g

2 medfølgende remme: Én i læder og én i Gots-certificeret økologisk bomuld

Den ternede stof rem kan justeres fra 88 – 135 cm

Læder remmen kan justeres fra 110 – 127 cm

Magnetisk lukning

Lynlåslomme inde i tasken

Slip-in lomme

Et hovedrum

To små inderlommer

100% Læder

Stribet for: 100% genanvendt bomuld (GRS-certificeret)

Designet i Holland, fremstillet i Indien

Fair, GOTS- & GRS-certificeret

 

Fair producerede kvalitetstasker i smuk læder fra O My Bag – en taske, du bliver glad for!

 

Ønsker du dig en lækker taske i høj kvalitet, så kan du roligt gå efter hollandske O My Bag. Her er det en klassisk skindtaske, men du finder tasker og punge i flere afskygninger, omend et minimalistisk og stilrent design nok altid er et typisk take på tasker fra O My Bag. Det er en fair og ansvarlig produktion også og det med deres æstetiske sans, der altid er en fryd for øjet og alle sanser er grunde til, at du finder kvalitetstasker fra O My Bag hos os. Både lædertaskerne og de veganske O My Bag tasker i æbleskind.

 

Ud over den høje kvalitet i læder og økologisk og genanvendt bomuld, er O My Bags samarbejdspartnere i Indien alle certificerede for fair og ansvarlige arbejdsforhold og løn. Deres skindtasker er i skind, der er vegetabilsk farvet og fri for krom. Det stribede bomuldsfor og de smukke, ternede remme er i henholdsvis genanvendt og økologisk bomuld, der både viser, hvordan O My Bag kæler for detaljer og materialer for at give dig det bedste – og samtidig gør tasken ekstra nem at holde af. Hverdagsluksus, man aldrig bliver træt af!

 

Find hele vores udvalg her af kvalitetstasker og smukke tasker fra O My Bag

Materialer: Læder

Læder

Læder er naturmateriale, som regel fra huden af en ko. Fra et bæredygtighedssysnpunkt er læder et komplekst materiale. På den negative side udleder køer en del metangas der bidrager negativt til miljøet, og på den positive side, har læder i sammenligning med andre materialer en meget lang levetid, og bliver kun smukkere med årene. Derudover er skind et restprodukt fra kødindustrien, som fra et ressource perspektiv, hellere skal udnyttes frem for at brændes. Hvis man er vegetar eller veganer, og dermed går mod kødindustrien, vil alternativer til læder selvfølgelig foretrækkes. 

Certifications: GOTS, GRS, SA8000

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

GRS

GRS står for Global Recycle Standard, og indbefatter miljømæssigt og socialt ansvar på fabrikkerne der arbejder med genanvendelse af fibre. Dette dækker blandt andet spildevandssikring, restriktion på brug af kemi og retningslinjer for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Certificeringen kan bruges indenfor forskellige tekstiltyper, og skal minimum indeholde 20 % genanvendt fibre. Hvilken forskel gør GRS? • sikkerhed i at materialet består af genanvendte fibre • Sporring af det genanvendte tøj, så kun kasseret tøj, der ellers ville være behandlet som affald bruges • Krav til sikre, sunde og fair arbejdsvilkår (iht. ILO) tjekket af fabriksbesøg af uvildig 3. part Læs mere her: http://www.made-by.org/consultancy/standards/grs/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.