Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

O My Bag Audrey Sort Lædertaske

1.890,00kr.

by O My Bag

13 på lager

Etik & Æstetik til fulde hos O My Bag og deres lækre Audrey taske i sort læder med 2 remme

 

O My Bag Audrey Sort Lædertaske er en klassisk og minimalistisk taske i læder for dig, der leder efter en lækker kvalitetstaske, du altid kan bruge. Uanset årstid og anledning – fest som hverdag og ferie. Og så er Audrey tasken lidt mere end det, vil vi vove at påstå, for der er både elegante detaljer, to remme, der giver et ret så forskelligt udtryk og så er der det helt skjulte, men ikke mindre vigtige: O My Bags etiske valg i forbindelse med materialevalg og produktion. Se mere info nedenfor.

 

O My Bag Audrey Sort Lædertaske:

 

Farve: Sort

Mål: L27 x B8 x H21 cm

Vægt: 700 g

2 medfølgende remme: Én i læder og én i Gots-certificeret økologisk bomuld

Den ternede stof rem kan justeres fra 88 – 135 cm

Læder remmen kan justeres fra 110 – 127 cm

Magnetisk lukning

Lynlåslomme inde i tasken

Slip-in lomme

Et hovedrum

To små inderlommer

100% Læder

Stribet for af genanvendt bomuld

Designet i Holland, fremstillet i Indien

Fair, OCS & GRS-certificeret

 

Beskrivelse af Audrey tasken i læder:

 

Først lidt om O My Bags klassiker af en taske med stylenavnet Audrey (og hvis du skulle have set flere på siden, så er det hel rigtigt: Audrey findes både i en stor og en lille variant. Plus præcis samme model i vegansk æble skind). Taskens læder har lidt glans og en skøn, blød overflade, selvom tasken har den kantede facon. Den er slank og alligevel rummelig med ét større rum, en dejlig forlomme, en indre lynlåslomme og et par kort-lommer.

 

Bemærkelsesværdigt er det stribede for, som er signatur-foret hos O My Bag og som inviterer dig indenfor, når du åbner tasken. Det er lavet i 100% genanvendt bomuld. Den ene af de to medfølgende remme, den noget kraftigere ternede stof-rem er fremstillet i Gots-certificeret økologisk bomuld. Som giver tasken lidt mere kant, når du vælger den. Den anden medfølgende rem er i skind som tasken og den er lidt smallere og giver et mere elegant look. Tasken lukkes med magnet. En fantastisk taske – og jeg kommer en sjælden gang til at sige O my God, når jeg egentlig vil sige O My Bag, ved ikke hvorfor, men det passer meget godt. Jeg bliver i hvert fald helt forelsket i O My Bags tasker og synes, de er lækrere end de fleste. Både etisk og æstetisk.

 

Glæd dig over kvalitetstasker i læder og skind og veganske udgaver og en ansvarlig produktion hos O My Bag

 

O My Bag er et hollandsk taskemærke og kender du dem ikke allerede, så kan vi klart anbefale dem. Ud over økologisk & genanvendt bomuld består hoveddelen af deres tasker nemlig af lækre skind-kvaliteter, der er vegetabilsk farvet og krom-frie. Der er også vegansk æble læder i deres kollektion.

 

O My Bag har flere samarbejdspartnere i Indien, hvor de får deres tasker fremstillet og de er alle som minimum SA8000 certificerede, hvilket garanterer fair og ordentlige forhold. Bestemt et mærke, vi kan anbefale til enhver Slow Clothing garderobe og som vi selv flittigt bruger og er vilde med. Vi kan faktisk ikke få nok af de smukke kvalitetstasker!

 

Vil du se vores udvalg af de skønne tasker fra samme mærke, så finder du O My Bag her

Materialer: Læder

Læder

Læder er naturmateriale, som regel fra huden af en ko. Fra et bæredygtighedssysnpunkt er læder et komplekst materiale. På den negative side udleder køer en del metangas der bidrager negativt til miljøet, og på den positive side, har læder i sammenligning med andre materialer en meget lang levetid, og bliver kun smukkere med årene. Derudover er skind et restprodukt fra kødindustrien, som fra et ressource perspektiv, hellere skal udnyttes frem for at brændes. Hvis man er vegetar eller veganer, og dermed går mod kødindustrien, vil alternativer til læder selvfølgelig foretrækkes. 

Certifications: GOTS, GRS, SA8000

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

GRS

GRS står for Global Recycle Standard, og indbefatter miljømæssigt og socialt ansvar på fabrikkerne der arbejder med genanvendelse af fibre. Dette dækker blandt andet spildevandssikring, restriktion på brug af kemi og retningslinjer for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Certificeringen kan bruges indenfor forskellige tekstiltyper, og skal minimum indeholde 20 % genanvendt fibre. Hvilken forskel gør GRS? • sikkerhed i at materialet består af genanvendte fibre • Sporring af det genanvendte tøj, så kun kasseret tøj, der ellers ville være behandlet som affald bruges • Krav til sikre, sunde og fair arbejdsvilkår (iht. ILO) tjekket af fabriksbesøg af uvildig 3. part Læs mere her: http://www.made-by.org/consultancy/standards/grs/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Hvor er det lavet?

Audrey is produced in the O MY BAG STC factory. STC is a smoothly run family business and has around 500 employees, who all have access to healthcare and social benefits, such as retirement funds. Ipshita, daughter of one of the founders, stepped into her father’s business around 7 years ago and is now managing the complete O My Bag department. Her brother Utsav joined about three years ago and is the one responsible for wallets and small accessories.

Garment care

læder kan plejes med fugtgivende creme, og eller vandafvisende spray en til to gange om måneden. Med tiden bliver læderet mørkere og mere glansfuldt og blødt.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.