Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

O My Bag Drew Maxi bæltetaske sort læder

2.000,00kr.

by O My Bag

11 på lager

Drew bæltetasken fra O My Bag nu med endnu mere plads og samme fantastiske pasform!

 

O My Bag Drew Maxi bæltetaske sort læder. Måske virker Drew modellen fra O My Bag bekendt – det er den også i en lidt mindre model og ellers samme helt fantastiske bæltetaske, der ligger sig ind til kroppen, som var den skabt til det. Nogle har efterspurgt en lidt større model og det har O My Bag lyttet til – så her er Drew Maxi, der har plads til endnu mere og endda en hel liter vand, hvis det skulle være. Selvfølgelig også til mobilen, nøglerne, pungen, en paraply klappet sammen, sminken eller hvad du nu vil have med dig – solbrillerne om sommeren.

I samme bløde kvalitetslæder fri for krom og andet skidt med samme smukke O My Bag for, det med striberne i genanvendt bomuld. Med de to remme til at skifte imellem: Den ternede rem i økologisk bomuld og den sorte læderrem. En taske alle kan bruge uanset køn, race og alder og en taske, de fleste vil blive ualmindeligt glade for.

 

O My Bag Drew Maxi bæltetaske sort læder:

 

Farve: Sort

Skind, GRS-Certificeret genanvendt bomuld, Gots-certificeret økologisk bomuld og ´antikke´ messing-spænder

Et hovedrum

3 lynlåslommer

3 kortlommer

2 udskiftelige remme:

Mål:  38 x 8,5 x 22 cm

Vægt: 900g

Læderrem måler: 50cm – 85cm

Økologisk stofrem måler: 72cm – 100cm

Designet i Holland, Fremstillet fair i Indien

Fair, GOTS- & GRS-certificeret

 

Måske verdens bedste tasker fremstillet fair trade i Indien

 

Kan du lide lækre tasker i læder – eller veganske i æblelæder for den sags skyld – så vil vi vove, at taskerne fra hollandske O My Bag er nogle af de bedste. Både hvad kvalitet og designs angår – og æstetik & etik. For O My Bag har startet deres produktion for at gøre op med dårlig kvalitet og alt for dårlige arbejdsforhold mange steder i verden langt fra os. Det betyder, at deres tasker er i høj kvalitet og fair fremstillet, så du kan blive lidt gladere for dem. Fri for krom og bomuld i enten genanvendte eller økologiske kvaliteter. Og så fejler O My Bags sans for design heller ikke noget, de tryller den ene flotte taske frem efter den anden og det kan være svært at vælge. Denne er til dig, der godt kan lide at have din taske over skrå – måske cykler eller bare holder af, at tasken næsten falder i ét med kroppen og du ikke skal gå og tænke på, at den glider ned over skulderen eller stikke irriterende ud. Et mesterværk af en bæltetaske, der både kan bruges om livet og over skulderen – med to remme for variation.

 

Se hele vores udvalg af fantastiske fair tasker fra O My Bag

Materialer: Genanvendt materiale, Læder, Økologisk bomuld

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Læder

Læder er naturmateriale, som regel fra huden af en ko. Fra et bæredygtighedssysnpunkt er læder et komplekst materiale. På den negative side udleder køer en del metangas der bidrager negativt til miljøet, og på den positive side, har læder i sammenligning med andre materialer en meget lang levetid, og bliver kun smukkere med årene. Derudover er skind et restprodukt fra kødindustrien, som fra et ressource perspektiv, hellere skal udnyttes frem for at brændes. Hvis man er vegetar eller veganer, og dermed går mod kødindustrien, vil alternativer til læder selvfølgelig foretrækkes. 

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS, GRS, SA8000

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

GRS

GRS står for Global Recycle Standard, og indbefatter miljømæssigt og socialt ansvar på fabrikkerne der arbejder med genanvendelse af fibre. Dette dækker blandt andet spildevandssikring, restriktion på brug af kemi og retningslinjer for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Certificeringen kan bruges indenfor forskellige tekstiltyper, og skal minimum indeholde 20 % genanvendt fibre. Hvilken forskel gør GRS? • sikkerhed i at materialet består af genanvendte fibre • Sporring af det genanvendte tøj, så kun kasseret tøj, der ellers ville være behandlet som affald bruges • Krav til sikre, sunde og fair arbejdsvilkår (iht. ILO) tjekket af fabriksbesøg af uvildig 3. part Læs mere her: http://www.made-by.org/consultancy/standards/grs/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.