Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

O My Bag Georgia Flettet Lædertaske cognac

2.550,00kr.

by O My Bag

10 på lager

Praktiske og brugervenlige tasker i læder med en æstetisk og etisk vinkel – fairtrade tasker fra O My Bag

 

O My Bag Georgia Flettet Lædertaske cognac. Tag godt i mod denne nye fantastiske flettede taske fra O My Bag. Samme model som tidligere, her bare i vævet eller flettet læder. Samme høje kvalitet som i enhver O My Bag taske og i denne model lidt ekstra plads. Dermed kan du med største fornøjelse tage Georgia tasken over skulderen uanset om du skal i byen med veninderne, skal handle lidt med hjem, skal på arbejde eller ferie. Bare en dejlig taske i den flotte cognac, som er en rigtig O My Bag-farve. Et andet genkendeligt træk er taskens stribede indre. Altid  lige smukt at kigge ind i og dejligt, at O My Bag har indbygget lommer til det mest nødvendige med 1 lynlåslomme og 2 åbne lommer. Det giver dig en utroligt brugervenlig og praktisk taske oven i al det æstetiske og etiske, som det hollandske mærke også kræser om.

 

O My Bag Georgia Flettet Lædertaske cognac:

 

Mål: L 39, B 8, H 41 cm

Vægt: 850g

Skulderhanke: 27 cm

Åben taske/shopper

Stribet for i 100% genanvendt bomuld

3 indre lommer, deraf 1 med lynlås

100% Læder

Designet i Holland, fremstillet i Indien

Fair, GRS-certificeret

 

En gammel model i nye flettede klæder, der giver den samme taske, dog med et helt andet look. Du får en sofistikeret og tjekket taske, der også er dejligt afslappet. En åben taske med det før omnævnte klassiske signatur-for hos O My Bag – det stribede i 100% genanvendt bomuld. Du får dejlige hanke, der sidder godt over skulderen og du får en taske, hvor skindet er vegetabilsk garvet og fri for krom og anden unødig kemi. Tasken har heller ikke syntetisk top finish. Det betyder, at den måske lettere tager imod aftryk fra brug. Det vælger vi at se som at tasken selvfølgelig skal ældes med ynde som os mennesker. Få plads og den flotteste flettede taske med Georgia fra O My Bag, der kan bruges af alle.

 

Der er mange grunde til at elske en flettet taske i læder fra O My Bag!

 

Taskemærket fra Holland, der er ved at vinde rigtig mange danskeres hjerte. Vi hører i hvert fald daglige kommentarer i butikkerne, fordi taskerne nærmest trækker som en magnet og man har lyst til at røre ved dem. Og gør man først det, får man øje på de flotte detaljer. Vi deler kærligheden og har O My Bag som et absolut favoritmærke og som favorittasker i vores egne garderober. Det er fairtrade tasker i ordentlige og ansvarligt fremstillede materialer – det går vi naturligvis heller ikke af vejen for. Skind af bedste kvalitet uden krom mm, genanvendt og økologisk bomuld.

Når O My Bag designer flettede tasker som Georgia, gør de det selvfølgelig for det rent optiske. For variationen. Og faktisk også af en grund mere: De kan bruge resterne fra deres produktion og få det bedst mulige ud af dem, nemlig endnu flere dejlige tasker. Og undgå at smide skindet ud. Det betyder ikke, at Georgia tasken er lavet af en dårligere kvalitet eller er fyldt med ujævnheder, for der benyttes selvfølgelig kun stykker, der lever op til mærkets høje krav om æstetik og kvalitet.

 

Se Langsamts udvalg af skønne tasker og punge online lige her: O My Bag

Materialer: Genanvendt materiale, Læder, Økologisk bomuld

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Læder

Læder er naturmateriale, som regel fra huden af en ko. Fra et bæredygtighedssysnpunkt er læder et komplekst materiale. På den negative side udleder køer en del metangas der bidrager negativt til miljøet, og på den positive side, har læder i sammenligning med andre materialer en meget lang levetid, og bliver kun smukkere med årene. Derudover er skind et restprodukt fra kødindustrien, som fra et ressource perspektiv, hellere skal udnyttes frem for at brændes. Hvis man er vegetar eller veganer, og dermed går mod kødindustrien, vil alternativer til læder selvfølgelig foretrækkes. 

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GRS, SA8000

GRS

GRS står for Global Recycle Standard, og indbefatter miljømæssigt og socialt ansvar på fabrikkerne der arbejder med genanvendelse af fibre. Dette dækker blandt andet spildevandssikring, restriktion på brug af kemi og retningslinjer for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Certificeringen kan bruges indenfor forskellige tekstiltyper, og skal minimum indeholde 20 % genanvendt fibre. Hvilken forskel gør GRS? • sikkerhed i at materialet består af genanvendte fibre • Sporring af det genanvendte tøj, så kun kasseret tøj, der ellers ville være behandlet som affald bruges • Krav til sikre, sunde og fair arbejdsvilkår (iht. ILO) tjekket af fabriksbesøg af uvildig 3. part Læs mere her: http://www.made-by.org/consultancy/standards/grs/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Hvor er det lavet?

Læderet forarbejdes og indfarves i Kolkata (Indien) og Tuscany (Italien), og sys færdige på tre fabrikker i Kolkata indien. Alle under sikre sunde og fair arbejdsforhold (SA8000 certificeret) Se mere om fabrikkerne her: https://www.omybag.nl/factory-profiles/

Garment care

læder kan plejes med fugtgivende creme, og eller vandafvisende spray en til to gange om måneden. Med tiden bliver læderet mørkere og mere glansfuldt og blødt.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.