Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

O My Bag Lexi flettet lædertaske Cognac

1.350,00kr.

by O My Bag

8 på lager

Lexi – lækker, lille og praktisk lædertaske fra O My Bag med en FLET-side og en GLAT side

 

O My Bag Lexi flettet lædertaske Cognac. Lexi er en fantastisk tilføjelse til O My Bags kollektion af mindre tasker. Den er lille og væver og super flot med den flettede/vævede skindside på den ene side og en glat skindside på den anden. Så kan du vende den, som du er mest i humør til og få forskellige looks. Lille af størrelse, men lad dig ikke snyde, det er virkelig en dejlig taske og den kan sagtens rumme det nødvendige. En blød lædertaske, du både kan bruge som crossbody taske og som clutch. Og som altid hos O My Bag spiller både æstetikken og etikken, for du inviteres indenfor til det smukt stribede for i genanvendt bomuld med to lommer og du køber ind i et mærke, der gør meget ud af en fair og ordentlig produktion for alle og i ordentlige materialer. Der naturligvis også er i høj kvalitet og kan holde længe.

 

O My Bag Lexi flettet lædertaske Cognac:

 

Mål: L 24, B 2, H 15 cm

Vægt: 450g

Justerbar og aftagelig skulderrem

Lynlås-lukning

Stribet for i 100% genanvendt bomuld

2 indre lommer, den ene med lynlås

100% Læder

Designet i Holland, fremstillet i Indien

Fair, GRS-certificeret

 

Er du vild med læderflet, får du her en fantastisk lille taske, nemlig Lexi fra O My Bag. Og personligt synes jeg, det er et hit, at det kun er den ene side, der er flettet, for godt nok er den så flot, at man næsten ikke kan få nok af den, men det er også dejligt, at den anden side er glat læder. Det giver flere muligheder. Og er måske ganske praktisk med den glatte side, der ikke hænger fast i noget. I O My Bags fantastiske kvalitet. Krom-fri og vegetabilsk garvet uden syntetisk top finish. Den smalle læderrem kan naturligvis justeres i længden og nemt tages af og sættes på efter humør og anledning. Det stribede for i genanvendt bomuld sørger også for, at du får en æstetisk lækker oplevelse, når du åbner tasken. Det er nemlig rigtig flot og har en lynlåslomme og en åben lomme, så du kan organisere dig bedst muligt på den plads, du har til rådighed.

 

Skal læderrester kasseres? Ikke hos O My Bag, hvor de bruges til flot flet på tasker som Lexi!

 

Holland er landet, der huser O My Bag og hvor de flotte tasker designes. Klassiske og enkle designs, hvor der er kælet om kvalitet, materialer og fine finesser, man altid kan forelske sig i igen og igen. O My Bags tasker produceres i Indien hos deres samarbejdspartnere, der er SA8000 certificerede. Det giver sikkerhed for en fair produktion med ordentlige forhold og en leveløn. Da kvaliteterne også er ansvarligt fremstillet og uden skadelig kemi (krom-frit læder, genanvendt bomuld og økologisk bomuld) er der meget mere at forelske sig i end selve tasken, designet og kvaliteten. Og derfor er det et mærke, vi er så glade for hos Langsamt.

En ekstra bonus ved Lexi tasken er den flettede side, der er lavet af rester fra O My Bags produktion. Det er fantastisk, at de ikke bare lader resterne gå til spilde, men bruger dem til noget fornuftigt – deres flotte og lækre tasker. Og selvfølgelig er det ordentlige rester, så du skal ikke være bange for at få ujævne læderstrimler i fletten, der ikke holder. Det gør de og de er flotte.

 

Se hele vores dejlige udvalg af tasker, vi er yderst glade for fra O My Bag

Materialer: Genanvendt materiale, Læder, Økologisk bomuld

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Læder

Læder er naturmateriale, som regel fra huden af en ko. Fra et bæredygtighedssysnpunkt er læder et komplekst materiale. På den negative side udleder køer en del metangas der bidrager negativt til miljøet, og på den positive side, har læder i sammenligning med andre materialer en meget lang levetid, og bliver kun smukkere med årene. Derudover er skind et restprodukt fra kødindustrien, som fra et ressource perspektiv, hellere skal udnyttes frem for at brændes. Hvis man er vegetar eller veganer, og dermed går mod kødindustrien, vil alternativer til læder selvfølgelig foretrækkes. 

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GRS, SA8000

GRS

GRS står for Global Recycle Standard, og indbefatter miljømæssigt og socialt ansvar på fabrikkerne der arbejder med genanvendelse af fibre. Dette dækker blandt andet spildevandssikring, restriktion på brug af kemi og retningslinjer for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Certificeringen kan bruges indenfor forskellige tekstiltyper, og skal minimum indeholde 20 % genanvendt fibre. Hvilken forskel gør GRS? • sikkerhed i at materialet består af genanvendte fibre • Sporring af det genanvendte tøj, så kun kasseret tøj, der ellers ville være behandlet som affald bruges • Krav til sikre, sunde og fair arbejdsvilkår (iht. ILO) tjekket af fabriksbesøg af uvildig 3. part Læs mere her: http://www.made-by.org/consultancy/standards/grs/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Hvor er det lavet?

Læderet forarbejdes og indfarves i Kolkata (Indien) og Tuscany (Italien), og sys færdige på tre fabrikker i Kolkata indien. Alle under sikre sunde og fair arbejdsforhold (SA8000 certificeret) Se mere om fabrikkerne her: https://www.omybag.nl/factory-profiles/

Garment care

læder kan plejes med fugtgivende creme, og eller vandafvisende spray en til to gange om måneden. Med tiden bliver læderet mørkere og mere glansfuldt og blødt.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.