Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

O My Bag Vicky Skindtaske Sort

1.950,00kr.

by O My Bag

5 på lager

Vintage-look og fair trade produktion – Vicky – en lækker taske fra O My Bag

 

O My Bag Vicky Skindtaske Sort. Blød, lækker og bare flot i sit lidt vintage-inspirerede geometriske design. En næsten åben taske, der lige har en magnetlukning foroven og så hænger den ellers bare godt over skulderen. Yderst elegant taske i lækreste skindkvalitet som altid, når mærket er O My Bag. En taske, der er anvendelig og dejlig uanset om du lige er et smut i byen eller skal på floor. Og så står den godt på cafébordet og spiller godt sammen med både en god latte og en god ven på den anden side. Uanset hvad, får du en praktisk taske fra et mærke, der kombinerer æstetik og etik og giver dig en fair trade taske i flotteste design og kvalitet. Krom-frit vegetabilsk garvet læder og genanvendt bomuld på indersiden i de flotteste striber.

 

O My Bag Vicky Skindtaske Sort:

 

Mål: L 27,5, B 8,5, H 27,5 cm

Vægt: 450g

Skulderhanke: 35 cm

Geometrisk design

Åben taske

Stribet for i 100% genanvendt bomuld

2 indre lynlåslommer

100% Læder

Designet i Holland, fremstillet i Indien

Fair, GRS-certificeret

 

En smukt designet taske i sort skind fra O My Bag. Tasken lukkes med magnet foroven, har et enkelt rum med to lynlåslommer. Foret er det klassiske O My Bag for i 100% genanvendt bomuld og de dejligste striber. Skindet er vegetabilsk garvet og tasken er derfor fri for krom og anden unødig kemi. Den har heller ikke nogen syntetisk top finish. Super stylish og en kvalitets-taske, du kan se frem til at bruge i mange år.

 

Smuk æstetik, fair produktion og ansvarlige materialer giver en stor kærlighed til tasker fra O My Bag

 

Hos O My Bag elsker de kvalitetstasker og flotte, klassiske designs. Og samtidig vil de gøre en forskel med deres tasker og derfor fremstilles de af miljøvenlige kvalitetsmaterialer under fair og ansvarlige forhold i Indien. Alle deres samarbejdspartnere er SA8000 certificerede, som let fortalt er en form for fair trade certificering, der garanterer ordentlige vilkår og en leveløn. Som taskefor og til stofremme vælger O My Bag også altid ansvarlige materialer og har udelukkende genanvendt bomuld og økologisk bomuld i deres tasker. Du får med andre ord ikke bare en taske, du kan nyde for dens design, kvalitet og finesser, men også en taske, du kan nyde, fordi den er fremstillet ordentligt og ikke har forvoldt unødig skade på mennesker og jord. Da en hvilken som helst O My Bag taske også tiltrækker opmærksomheden og ens lyst til at røre ved den og bruge den, så er der en stor kærlighed til mærket, som vi ved, vi deler med mange, der kommer forbi og fortæller begejstret om deres O My Bag tasker og hvor glade, de er for dem.

 

Vil du se alt, hvad vi har i udvalg af punge og tasker, finder du her O My Bag

Materialer: Genanvendt materiale, Læder, Økologisk bomuld

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Læder

Læder er naturmateriale, som regel fra huden af en ko. Fra et bæredygtighedssysnpunkt er læder et komplekst materiale. På den negative side udleder køer en del metangas der bidrager negativt til miljøet, og på den positive side, har læder i sammenligning med andre materialer en meget lang levetid, og bliver kun smukkere med årene. Derudover er skind et restprodukt fra kødindustrien, som fra et ressource perspektiv, hellere skal udnyttes frem for at brændes. Hvis man er vegetar eller veganer, og dermed går mod kødindustrien, vil alternativer til læder selvfølgelig foretrækkes. 

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GRS, SA8000

GRS

GRS står for Global Recycle Standard, og indbefatter miljømæssigt og socialt ansvar på fabrikkerne der arbejder med genanvendelse af fibre. Dette dækker blandt andet spildevandssikring, restriktion på brug af kemi og retningslinjer for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Certificeringen kan bruges indenfor forskellige tekstiltyper, og skal minimum indeholde 20 % genanvendt fibre. Hvilken forskel gør GRS? • sikkerhed i at materialet består af genanvendte fibre • Sporring af det genanvendte tøj, så kun kasseret tøj, der ellers ville være behandlet som affald bruges • Krav til sikre, sunde og fair arbejdsvilkår (iht. ILO) tjekket af fabriksbesøg af uvildig 3. part Læs mere her: http://www.made-by.org/consultancy/standards/grs/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Hvor er det lavet?

Læderet forarbejdes og indfarves i Kolkata (Indien) og Tuscany (Italien), og sys færdige på tre fabrikker i Kolkata indien. Alle under sikre sunde og fair arbejdsforhold (SA8000 certificeret) Se mere om fabrikkerne her: https://www.omybag.nl/factory-profiles/

Garment care

læder kan plejes med fugtgivende creme, og eller vandafvisende spray en til to gange om måneden. Med tiden bliver læderet mørkere og mere glansfuldt og blødt.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.