Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Schulz By Crowd Panne Organic Cotton Pants Delosca Blue/white

1.099,00kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: XSSMLXL

Bukser i økologisk bomuld i det smukkeste blå/hvide mønster fra danske Schulz by Crowd

 

Panne-bukserne er lavet af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld og har et cool, men afslappet look. Bukserne har fine detaljer som en dekorativ baglomme, sidelommer og elastik i taljen. Bukserne kan kombineres med den matchende Sanne skjorte, og tilsammen skaber de et lækkert sæt med en afslappet pasform.

Bukserne er designet af Anne Renkwitz, som arbejder med tidløst design, og hendes stil kombinerer minimalisme med subtile detaljer.

Materiale: 100% økologisk bomuld

Lavet i Bulgarien hos GS7 Fashion Production

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Hvor er det lavet?

Bulgarien

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.