Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Schulz by Crowd – Tencel skjorte – Saga Blouse Oversize – Light Blue

1.349,00kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: SML

Saga skjortebluse er designet af Anne Hvidt.

Saga skjortebluse er en smuk feminin skjortebluse med brede ærmer – klar til at blive garderobefavorit, lavet i blødt Tencel stof.

Anne er Surface og mønsterdesigner. Styles by Anne er altid nøje gennemtænkt og afspejler hendes passion for komfortabelt, og feminint design.

 

Pasform: Oversize.  S=34-36 M=38-40 L=42-44

Sammensætning: 100% Tencel

Lavet i Bulgarien hos GS7 Fashion Production

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Hvor er det lavet?

Bulgarien

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.