Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Schulz by Crowd – Tencel Skjorte – Sanne Oversize shirt – Black

999,00kr.

by Schulz By Crowd

Vælg størrelse: SML

Designeren bag denne skjorte, Helene Galliano har en lang historie som Schulz by Crowds skjortedesigner. Sanne skjorte er et oversize take på den klassiske skjorte, lavet i kraftig, delikat tencel fra Portugal.

Helene Galliano er en dansk designer med en Master of Arts grad i Design fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, Designskolen, København. Hendes design inkorporerer enkelhed og moderne luksus. Konstruktion og materialevalg give designer fra Helene en ubesværet æstetik.

Sammensætning: 100% tencel

Pasform: Oversize fit.  S=34-36 M=38-40 L=42-44

Lavet i Bulgarien hos GS7 Fashion Production

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Hvor er det lavet?

Lavet i Bulgarien hos GS7 Fashion Production

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.