Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Serendipity Organics Loose Jacket Birch

550,00kr.

by Serendipity

Vælg størrelse: XSSMLXL

Skøn økologisk jakke i løst, afslappet fit og den blødeste bomuld fra Serendipity Organics

 

Serendipity Organics Loose Jacket Birch. Ih altså, man bliver simpelt hen så glad, når man sidder her i slut februar med denne skønne, lyse økologiske jakke i hånden. Så er foråret lige for døren og masser af anledning til at klæde sig i dejligt lyst og farvefuldt tøj. Serendipity Organics vælger mere de rolige farver og her altså farven birch. Lidt nistret i farve og tekstur. Det skyldes til dels, at der er blandet 5% nælde i den økologiske bomuld, der giver den dejligste kvalitet. Både det nistrede og at røre ved. Glæd dig til Serendipitys klassiske forårsjakke i ny kvalitet, den som de blot kalder Loose Jacket.

 

Serendipity Organics Loose Jacket Birch:

 

Jakke i løst fit

Farve: Birch

95% økologisk bomuld, 5% nælde

Knapper i taguanød

Gots-certificeret

Designet i Klampenborg, fremstillet i Indien

Vask: 30º

 

Modellen Loose Jacket er en, vi kender hos Langsamt og en, vi holder meget af. En let, økologisk jakke i dejlig blød kvalitet, som Serendipity tøj altid er. Jakken har flip og lukkes med fine knapper – og så er der selvfølgelig lommer, du kan hygge dig med. Og som også er ganske praktiske. Der er noget let og dejligt over Serendipity jakken, der næsten giver den lidt overshirt-look i en mere feminin udgave.

 

Altid blødhed og lækre økologiske kvaliteter hos Serendipity Organics

 

Serendipity – eller Serendipity Organics, som de egentlig hedder, er et dansk mærke, der har lavet lækker økologisk tøj siden 2003. Som du måske ved, startede de med tøj til baby & barn – det har de stadig – nu er vi voksne bare så heldige, at samme smørbløde kvaliteter også findes i kollektionerne Serendipity Organics Dame. Alt Serendipity tøj i bomuld er Gots-certificeret. Serendipity har nemlig også strik og det er som regel i alpaka og andre lækre kvaliteter. Altid kvalitet og en god, ansvarlig produktion, der gør lidt ekstra glad.

 

Vil du se mere fra det danske mærke i Klampenborg, så finder du økologisk tøj her fra Serendipity Organics

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.