Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Serendipity Organics – Slim Tee – Rust

390,00kr.

by Serendipity

Vælg størrelse: XSSMLXL
Serendipity Organics Slim Tee Rust

 

Serendipity Organics Slim Tee Rust er en af Serendipitys smukke rustrøde og økologiske bluser med lange ærmer. Det er en bluse, du hurtigt bliver glad for, hvis du kan lide farven, fordi den er så blød og dejlig, at man har lyst til at tage på igen og igen. Fordi den gør godt langt ind i kroppen med sin blødhed og bevidstheden om en ansvarlig produktion, der ligger bag. Og En strækbar kropsnær hverdagsbluse med rund udskæring.

Blusen er naturligvis Gots-certificeret som Serendipity Organics er det. Rent faktisk er præcis denne kvalitet i økologisk rib-jersey en af dem, Serendipity startede med, da de lancerede deres første kollektion i 2003. Dengang kun til baby, men heldigvis er den nu også at finde i Serendipity Woman kollektion efter mangen en efterspørgsel.

 

Serendipity Organics Slim Tee Rust

 

Pasform: Slim fit

Materiale: 100% økologisk bomuld

Farve: Rust

Slank pasform, der dog er ultra blød og ikke strammer

Rundet udskæring

Lange ærmer

100% økologisk bomuld

Gots-certificeret

Designet i Klampenborg, fremstillet i Indien

Vask: 30°

Serendipity Organics Slim Tee Rust er en dejlig Serendipity bluse, hvor du også kan være sikker på, at der er taget hånd om miljø, moder jord og menneske via Gots-certificeringen. Blusen er naturligvis også ansvarligt fremstillet og Serendipity har altid vægtet arbejdsbetingelser og leveløn højt i alle led af deres produktion.

Serendipity Organics er et dansk mærke trods det engelsk-klingende navn. Siden 2003 har de hos Serendipity været fast besluttet på at fremstille tøj, der er økologisk og fair hele vejen igennem. Det er der faktisk ikke mange andre danske tøjmærker, der kan prale af at have gjort så længe, endda certificeret.

En ting er ideologi, en anden er kvalitet. Og også her kan Serendipity være med helt fremme. Godt nok er deres Slim Tee en basisbluse i et helt enkelt snit, der kan bruges dag som nat. Men kvaliteten gør også, at du har lyst til at bruge den både dag og nat, for den er strækbar, blød og lækker. Og holdbar! En fantastisk økologisk bomuldskvalitet, som der selvfølgelig er en grund til, har været med hos Serendipity Organics alle årene.

Se vores dejlige fair & økologiske tøj her fra Serendipity Organics

 

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS, SA8000

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Hvor er det lavet?

Indien Læse mere her: https://serendipity-organics.dk/philosophy

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.