Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Swedish Stockings Alicia Grid Sock Lavender

230,00kr.

by Swedish Stockings

Vælg størrelse: 36-3839-41

Smukke lavendelfarvede ankelstrømper fra Swedish Stockings, der ikke går ubemærkede forbi med deres grafiske design

 

Swedish Stockings Alicia Grid Sock Lavender. Er du også glad for den smukke lyse lavendel-farve, der ofte pryder i sommermoden og samtidig dufter skønt fra haver og altaner? Hos Langsamt nyder vi i hvert fald hvert forår at pakke den flotte lyse lavendel eller syren ud fra forskellige mærker, der lige som os åbenbart ikke kan få nok af den. Det kan Swedish Stockings heller ikke og derfor finder du dette par æstetisk smukke og etisk forsvarligt par ‘gitter-strømper’ i netop lavendel. Med transparens i ternene og fast bund er det et par strømper, du kan føre dig frem i eller tage på de dage, hvor du ikke orker at tænke for meget på outfittet – og så alligevel være velpåklædt. Og så er det først og fremmest et par behagelige strømper, der gør livet lidt sjovere og dejligere. Fremstillet på vedvarende energi i genanvendt polyamid. Gør dig glad, hver gang, du kigger ned.

 

Swedish Stockings Alicia Grid Sock Lavender:

 

Smukke strømper med grafisk, geometriske kvadrater med transparent midte

Farve: Lavender

Hæl- & tå forstærkning

97% recycled polyamid, 3% elastan

Designet i Stockholm, fremstillet i Italien

100 % emissionsfri produktion

Vask: Håndvask eller maks 30° i vaskepose

 

Nogle af de bedste strømper i verden – i ordentlig kvalitet, smukt design og holdbare materialer

 

Swedish Stockings har efterhånden designet og fremstillet strømper og strømpebukser i rigtig mange år og er vel nok nogle af de første, der aktivt gik imod strømmen af dårlig kvalitet og billige priser, der kan forføre til køb-og-smid-væk kulturen. Alle deres strømpebukser er i genanvendte materialer, i økologisk bomuld, økologisk uld, FSC-certificeret viskose mm. Og så er kvaliteten høj. Og viser, at ordentlige strømpebukser og strømper sagtens kan være noget, der holder i mange år. Selvfølgelig med lidt forsigtighed og nænsomhed, da de ofte er i tynde kvaliteter, der dermed er mere skrøbelige, men alligevel holdbare.

 

Swedish Stockings har fået flere priser for deres holdbare kvalitet og er bla på top 5 over verdens bedste strømper hos New York Times. Designsne hos Swedish Stockings holder også og dermed får du strømper, der både gør glad hvad syns- og følesansen angår – men også hvad den bagvedliggende produktion angår. Den er nemlig udelukkende på sol & vind i Italien på fabrikker med ordentlige forhold. Glæd dig til et par strømper fra Swedish Stockings!

 

Og find hele vores udvalg både af ankelstrømper, knæstrømper og strømpebukser her fra Swedish Stockings

Materialer: Genanvendt materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.