Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Swedish Stockings – Olivia Premium Strømpebukser – Bordeaux

190,00kr.

by Swedish Stockings

Vælg størrelse: SMLXL

Olivia strømpebukser fra Swedish Stockings: Blandt top 5 over verdens bedste strømpebukser i New York Times

 

Swedish Stockings – Olivia Premium Strømpebukser – Bordeau. Supergode strømpebukser med en helt fantastisk pasform og i en vidunderlig og holdbar kvalitet. Og derfor er de naturligvis med i New York Times top 5 over verdens bedste strømpebukser, ud over at de også hjemme i Sverige er blevet bedømt af 422 kvinder til deres favoritstrømpebukser. Leder du efter et par strømpebukser i 60 denier i farven bordeaux, kan du glæde dig til disse strømpebukser. Dejlig hverdagsluksus i ypperste kvalitet.

Olivia strømpebukserne er Swedish Stockings klassiske og mest populære model, som du får i flere forskellige farver. Olivia strømpebukserne er fremstillet af genanvendt nylon og kvaliteten er ekstra blød og samtidig utroligt slidstærk. Elastikken i livet er ekstra bred, så Olivia Premium tights sidder som en drøm og slutter til om hoften uden at stramme.

 

Swedish Stockings – Olivia Premium Strømpebukser – Bordeaux

60 Denier / Semi-opaque

92 % Genanvendt nylon, 8% Elastan

Komfortabel bred talje-elastik

Flade sømme

Hæl- & tå forstærkning

Bomulds-kile

Designet i Stockholm, fremstillet i Italien

100 % emissionsfri produktion

 

Swedish Stockings: Strømpebukser i langt mere en kvalitet!

For jo, kvaliteten er noget, Swedish Stockings kan være stolte af. Alle strømpebukser kan løbe, men dem fra Swedish Stockings er langt mere holdbare, så passer du godt på, kan du have dem i flere år. Og så er Swedish Stockings som nævnt langt mere end kvalitet. Det er også en bæredygtig produktion på sol- & vindenergi og 100% emissionsfri. Alle tekstiler er enten genanvendte eller eksempelvis i økologisk uld. Glæd dig derfor til så godt som helt bæredygtige strømpebukser i en solid kvalitet og noget nær den bedste pasform for strømpebukser.

 

Find hele vores udvalg her af de skønneste strømpebukser fra Swedish Stockings

Materialer: Genanvendt materiale, Syntetisk materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Syntetisk materiale

Syntetiske materialer er udvundet af ikke fornybare og bionedbrydelige ressourcer, ofte via udvinding af råolie fra naturgas. De syntetiske materialer kan være nylon, polyester og elastan. Overordnet set bruges der mindre vand ved fremstilling af syntetiske materialer end ved naturlige og regenererede materialer. Dog er vand og luftforureningen højere, og kan være meget skadende og miljøforurenende. I nogle beklædningsgenstande kan en lille procentdel syntetiske materialer være med til at forlænge tøjets levetid. Eksempelvis kan tilføjelse af lidt polyester gøre overtøj og bukser lavet i uld mere slidstærkt, og en lille procentdel elastan kan være med til at styrke undertøj og sportstøj. Elastanen gør at materialet kan strækkes og bøjes uden at det mister sin form, og gør det modstandsdygtigt overfor sved og vask.

Hvor er det lavet?

Fabrik i italien drevet af solenergi og vedvarende energi. Vandrensningsanlæg med genanvendelse af post consumer nylon.

Garment care

Vask efter brug 5 til 6 gange. vaskes ved max 30 grader og gerne med lav centrifuge og uden skyllemiddel.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.