Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Swedish Stockings – Svea Premium Tights – Black

170,00kr.

by Swedish Stockings

Vælg størrelse: SMLXL

Lækre kvalitets strømpebukser i genanvendt nylon fra Swedish Stockings i 30 denier

 

Swedish Stockings – Svea Premium Tights – Black. Ja, mangler du et par sorte strømpebukser i 30den, får du ikke nogen, der er meget bedre end Svea fra Swedish Stockings. Det er et par strømpebukser i en fin og noget transparent sort, som 30den helt naturligt er. De har semi-sheer og er utroligt slidstærke trods den tynde kvalitet. En genistreg ved strømpebukserne fra Swedish Stockings er den ekstra brede elastik i livet, der gør, at strømpebukserne bliver siddende, hvor de skal. De sidder simpelthen ultra godt helt uden at stramme. I kvalitet og med god pasform er strømpebukserne fra Swedish Stockings altid en fornøjelse. Se yderligere info om mærket og produktionen nedenfor. Det er værd at kende til.

 

Swedish Stockings – Svea Premium Tights – Black:

 

30 Denier / Semi-sheer

89% genanvendt nylon, 11% elastan

Komfortabel bred talje-elastik

Flade sømme

Tå forstærkning

Bomulds-kile

100 % emissionsfri produktion

Designet i Sverige, fremstillet i Italien

Vask: 30°

 

De skønneste strømpebukser til kvinder lavet på sol & vind

 

Swedish Stockings har i sandhed taget kampen op mod den overproduktion af billige og dårlige strømpebukser, der finder sted. På alle tænkelige måder. For det første ved at have en ordentlig og fair produktion i Italien, hvor de ansatte arbejder under humane og anstændige vilkår. På fabrikker, der drives af vedvarende energi. Og af materialer, der for størsteparten er genanvendte. Derfor noget af det nærmeste, man kommer på en cirkulær produktion og bæredygtige strømpebukser – for når de engang ikke kan mere, tager Swedish Stockings dem gerne tilbage, så de kan indgå i ny produktion og forblive i cirkularitet og en form for livscyklus. Pt kan man ikke fremstille nye strømpebukser af gamle, men Swedish Stockings arbejder ihærdigt på det og indtil det lykkes, indgår aflagte strømpebukser i deres produktion af borde og møbler. Glæd dig over en super holdbar og god kvalitet – og mulighed for genanvendelse efter endt liv hos dig.

 

Se vores udvalg her af de dejligste strømpebukser fra Swedish Stockings

Materialer: Genanvendt materiale, Syntetisk materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Syntetisk materiale

Syntetiske materialer er udvundet af ikke fornybare og bionedbrydelige ressourcer, ofte via udvinding af råolie fra naturgas. De syntetiske materialer kan være nylon, polyester og elastan. Overordnet set bruges der mindre vand ved fremstilling af syntetiske materialer end ved naturlige og regenererede materialer. Dog er vand og luftforureningen højere, og kan være meget skadende og miljøforurenende. I nogle beklædningsgenstande kan en lille procentdel syntetiske materialer være med til at forlænge tøjets levetid. Eksempelvis kan tilføjelse af lidt polyester gøre overtøj og bukser lavet i uld mere slidstærkt, og en lille procentdel elastan kan være med til at styrke undertøj og sportstøj. Elastanen gør at materialet kan strækkes og bøjes uden at det mister sin form, og gør det modstandsdygtigt overfor sved og vask.

Hvor er det lavet?

Fabrik i italien drevet af solenergi og vedvarende energi. Vandrensningsanlæg med genanvendelse af post consumer nylon.

Garment care

Vask efter brug 5 til 6 gange. vaskes ved max 30 grader og gerne med lav centrifuge og uden skyllemiddel.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.