Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Thinking Mu Blue butterfly flowers Libelula blouse

849,00kr.

by Thinking mu

Vælg størrelse: XSSMLXL

Let Skjortebluse og blød og glat Ecovero. Pasformen er løs og ærmelængen er til lidt over albuen. Toppen kan bruges både åben og lukket, og er let at tage med i tasken da den næsten ikke fylder noget og krøller meget lidt.

Materiale: 100% Ecovero

Materialer: Ecovero

Ecovero

Ecovero er et mere bæredygtigt alternativ af viskose fra firmaet Lenzing. Ecovero kommer fra fornyelige træer, hvor ressourcekilden er kontrolleret og certificeret. Ecovero er bionedbrydeligt, da det dermed består af cellulose fibre.  Lenzing er gennemsigtige om deres forsyningskæde, hvilket betyder, at Ecovero kan spores helt tilbage fra fibrenes oprindelse gennem produktion og til deres bortskaffelse af tekstilet.  Ecovero er certificeret med EU Label, hvilket betyder, at det lever op til kriterierne om reduceret vand- og luftforurening, høj farveægthed og begrænset brug af indhold, der er skadeligt for mennesket og miljøet. 

Hvor er det lavet?

Made In (fabric, dyeing and making up): Turkey

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.