Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Thinking Mu – Bukser – Black Rina Pants

890,00kr.

by Thinking mu

Vælg størrelse: XXLXSSMLXL

Hverdagsbukser fra Thinking Mu med behagelig pasform og elastik bag på

 

Thinking Mu – Bukser – Black Rina Pants er et par sorte bukser lavet af kraftigt og slidstærks 100% økologisk bomuld. Bukserne har læg foran og lommer i siden. Et par klassiske sorte bukser der kan gå til lidt af hvert og som kun bliver flotterete og blødere med tiden.

 

Thinking Mu – Bukser – Black Rina Pants:

Materiale: 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld

Pasform: relaxed fit

Sort

silhuetten er carrot cut

lidt stumpet (hvis man er over 170cm;))

Læg foran

vaskes ved 30/40 garder

 

Tidløs Sort Elegance

Den dybe sorte farve og det enkle design gør disse bukser tidløse. Uanset om det er til kontoret, en aften ude eller afslappet weekendstil, tilføjer Black Rina Pants en afslappet elegance til enhver lejlighed.

Økologisk Bomuld Luksus

Black Rina Pants er fremstillet af 100% økologisk bomuld – et valg, der ikke kun lover kvalitet, men også respekt for miljøet. Kvaliteten er kraftig som kan holde til hverdagens slid i mange år

Komfort i Fokus

Med fokus på komfort er Black Rina Pants designet til at give dig den optimale pasform. Den bløde og åndbare økologiske bomuld sikrer, at du ikke kun ser godt ud, men også føler dig godt tilpas hele dagen., og elastikken bagpå giver dig plads til at gå lidt op og ned i størrelse

 

Se mere fair og økologisk tøj til kvinder her fra Thinking mu

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Hvor er det lavet?

stof, farvning og skræddersyning. Tyrkiet

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.