Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Thinking mu Camelia Dress blue spots

765,00kr.

by Thinking mu

Vælg størrelse: XSSMLXL

Skønneste sommerkjole i midi-længde og silkeblød ecovero

 

Thinking mu Camelia Dress blue spots. En silkeblød midikjole i ecovero, der giver dig det perfekte flow til sol og sommervejr. Luft og lethed. Et klædeligt, dejligt snit, der er en klassiker hos Thinking mu og ses år efter år i forskellige prints, kvaliteter, teksturer og farver. Her er det en vævet, glat ecovero, der smyger sig lækkert om kroppen. Kjolen har både tern og prikker i print i blå og cremehvid. Den er gennemknappet med stofbetrukne knapper og har mange fine små detaljer, der skal ses tættere på. Og en ting er sikker – midi kjolen er en fornøjelse at have på. Vil du ‘go with the flow’, så tjek Camelia kjolen ud.

 

Thinking mu Camelia Dress blue spots:

 

Løs, flowy pasform

Gennemknappet kjole

Midi-længde

V-udskæring

Korte ærmer

Stofbetrukne knapper

Små fine læg flere steder på kjolen

100% ecovero

Designet i Barcelona, fremstillet i Tyrkiet

Vask: 30°

 

Thinking mu – ansvarligt fremstillet tøj ofte med masser af farve og prints

 

Thinking mu har adresse i Barcelona og måske den dejlige sol, gode vin og tapas gør dem glade og inspirerer dem til tøj i glade farver og mønstre. Det finder du i hvert fald rigtig meget hos Thinking mu. En legende tilgang til tøj og mode og en mode fuld af leg og farver. Selvfølgelig en ‘grøn’ mode med masser af dejligt økologisk tøj til kvinder og tøj i andre lækre materialer som ecovero, tencel, hør og hamp. Ecovero er let og ‘flowy’ og derfor ekstra dejligt at have på i varmen. Thinking mu designer også tøj til herre, men hos Langsamt har vi kun Thinking mu Dame. Er du til farver og prints og dejlige tekstiler er Thinking mu helt klart et mærke, der er værd at stifte bekendtskab med.

 

Se hele vores udvalg her af lækkert, ansvarligt og fair fremstillet tøj fra Thinnking mu

Materialer: Ecovero

Ecovero

Ecovero er et mere bæredygtigt alternativ af viskose fra firmaet Lenzing. Ecovero kommer fra fornyelige træer, hvor ressourcekilden er kontrolleret og certificeret. Ecovero er bionedbrydeligt, da det dermed består af cellulose fibre.  Lenzing er gennemsigtige om deres forsyningskæde, hvilket betyder, at Ecovero kan spores helt tilbage fra fibrenes oprindelse gennem produktion og til deres bortskaffelse af tekstilet.  Ecovero er certificeret med EU Label, hvilket betyder, at det lever op til kriterierne om reduceret vand- og luftforurening, høj farveægthed og begrænset brug af indhold, der er skadeligt for mennesket og miljøet. 

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.