Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Thinking Mu – Uld Sweater – BLUE HERA KNITTED SWEATER

1.090,00kr.

by Thinking mu

Vælg størrelse: XSSMLXL

Enkelt Uld Sweater i blød kvalitet fra  Thinking Mu

Thinking Mu – Uld Sweater – BLUE HERA KNITTED SWEATER er en simpel og blød uldsweater til kvinder fra det bevidste og transparente mærke fra Barcelona. Strikken har en lille knap ved ribben omkring halsen. Modellen er enkelt i pasformen værket kropsnær eller oversize men behagelig løstsiddende og nem at kombinere med andre farver og silhuetter.

 

Thinking MU Blue Hera Knitted Sweater:

Pasform: straight fit.

Vælg din almindelige størrelse eller gå en størrelse op for mere loose fit

Fair Trade produktion

Materiale: 100% uld

Rib strik

Vask på uldprogram max 30 grader eller i hånden

 

Tidløs klassiker i klar blå farve

Da sweaterne er fremstillet af 100% naturlig uld får du  ikke kun varme, men også holdbarhed og en blød tekstur, der vil føles godt mod huden. Thinking Mu er kendt for sin tidløse æstetik, og Blue Hera er ingen undtagelse. Den rene, blå farve og det strikkede rib tekstur giver en klassisk elegance, der gør denne sweater perfekt til enhver lejlighed

 

Se hele udvalget af farverigt tøj fra  Thinking mu

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Certifications: Fairtrade

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.