Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Thinking Mu Navy Big Seersucker Mariam Pants

1.099,00kr.

by Thinking mu

Vælg størrelse: XXLXSSMLXL

Lækre økologiske sommerbukser med bred bæk & bølge

 

Thinking mu Mariam Pants – økologiske bukser. Et par økologiske bukser, der skal mærkes for deres lethed og sprødhed. Selvfølgelig ikke sprødhed som poplin, for Thinking mu’s Mariam bukser er i den bredeste bæk & bølge, jeg længe har set. Med den elastiske talje bagtil, de skønne lommer og luftige straight leg fit med cropped længde er det et par usædvanligt skønne sommerbukser. Må være dejlige at have på selv på den varmeste dag. Og så er de bare fine med de unikke tekstur. Virkelig et par skønne bukser fra Thinking mu!

 

Lille i størrelsen (Spansk mærke ;)). Vi anbefaler at gå en størrelse op ift. hvad du plejer

Thinking mu Mariam Pants – økologiske bukser:

 

Straight leg

Lidt løs pasform

Farve: navy blå

Elastisk talje bagtil

Fortil almindelig talje med knap og lynlås

2 sidelommer

2 pyntelommer bagpå

100% Gots-certificeret økologisk bomuld

Designet i Barcelona, fremstillet i Indien

Vask: 30°

Fairtrade & Gots-certificeret

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.