Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Thinking Mu – Uld Sweater – Wallpaper Blue OPS Knitted Sweater

1.240,00kr.

by Thinking mu

Vælg størrelse: XSSMLXL

Thinking Mu’s Wallpaper striktrøje er den perfekte tilføjelse til Efterårsgarderoben. Sweater er lavet af højkvalitetsuld i blå og hvide nuancer og udstråler 70’er elegance og er perfekt sammen med et par fløjlsbukser. Dens ekstra fine og bløde tekstur giver dig en langtidsholdbar klassiker, og er en strik der gør, at du føler dig behagelig varm på køligere dage.

Materiale: 100% ekstrafin uld (ikke kradsende)

Pasform: Relaxed fit

produceret i Spanien

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Hvor er det lavet?

produceret i Spanien 

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.