Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Thinking mu Winona Jumpsuit blue spots

1.125,00kr.

by Thinking mu

Vælg størrelse: XSSMLXL

En florlet, silkeblød, velsiddende og smooth jumpsuit til sommerbrug

 

Thinking mu Winona Jumpsuit blue spots. En florlet, silkeblød og smooth jumpsuit, du ikke vil fortryde, hvis du er til velsiddende sommerbuksedragter. For den er let og super behagelig i varmen samtidig med, at den er nem at style til både ferie, hverdag og en festlig aften ude. Flot slå-om agtigt snit i overdelen med knapper ned fra V-udskæringen, så det bliver nemt at komme ind og ud ad buksedragten. Faktisk også nemt at amme, hvis du skulle være ammende mor, selvom Winona jumpsuit intet har at gøre med ammetøj. Nævner det bare 🙂 Med bindebåndet i taljen får du en flot figur og buksedragten har naturligvis skrålommer i de dejligt løse og luftige ben, der stumper en smule. Printet er sammensat af både cirkler og kvadrater. Med en silkeblød jumpsuit som Winona i garderoben kan du roligt glæde dig til sommer – også de helt varme dage.

På billedet stylet med Cardigan fra brandet Nudie Jeans

 

Thinking mu Winona Jumpsuit blue spots:

 

Afslappet fit

V-udsnit

Knapper ned i V-delen til taljen

Ærmeløs

Taljeret med bindebånd

2 sidelommer

Løse, stumpede ben

100% ecovero

Designet i Barcelona, fremstillet i Tyrkiet

Vask: 30°

 

Thinking mu har en dejligt legende tilgang til tøj & mode og samtidig en dyb respekt for vores jord og medmennesker

 

Spræl, sjov, leg og dejlige farver. Jeg tror næsten, det er mottoet hos Thinking mu, men jeg ved det ikke. I hvert fald er de fleste af deres designs fyldt med lidt eller meget af ovenstående. Her er det en herlig jumpsuit med både prikker og tern i blå, let og legende. Og så er der selvfølgelig en vigtig ting, jeg har glemt, for en del af mottoet er bestemt også: en fair og ansvarlig produktion. Thinking mu er et spansk mærke fra Barcelona, der både er fairtrade og Gots-certificeret og alt, hvad de foretager sig er måske nok legende, men bestemt også dybt alvorligt og ansvarligt i en verden, hvor det ikke altid er det. Derfor finder du ansvarligt og miljøvenligt fremstillede tekstiler som økologisk bomuld, hamp, hør, tencel og ecovero i Thinking mu tøj og du får en ansvarlig og fair produktion bag. Så der er meget at glæde sig over og med, når man har Thinking mu tøj i garderoben.

 

Se hele vores udvalg her fra Thinking mu

Materialer: Ecovero

Ecovero

Ecovero er et mere bæredygtigt alternativ af viskose fra firmaet Lenzing. Ecovero kommer fra fornyelige træer, hvor ressourcekilden er kontrolleret og certificeret. Ecovero er bionedbrydeligt, da det dermed består af cellulose fibre.  Lenzing er gennemsigtige om deres forsyningskæde, hvilket betyder, at Ecovero kan spores helt tilbage fra fibrenes oprindelse gennem produktion og til deres bortskaffelse af tekstilet.  Ecovero er certificeret med EU Label, hvilket betyder, at det lever op til kriterierne om reduceret vand- og luftforurening, høj farveægthed og begrænset brug af indhold, der er skadeligt for mennesket og miljøet. 

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.