Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Underprotection uldtop – Amalie Tank Top Sort

400,00kr.

by Underprotection

Vælg størrelse: XSSMLXL

Fin, blød og strækbar uldkvalitet lige til at knuselske fra Underprotection – og så giver Amalie toppen dejlig varme til krop & sjæl

 

Underprotection uldtop – Amalie Tank Top Sort.l Er uld også noget, der nærmest er uundværligt i din garderobe – og mangler du en yderst fleksibel, strækbar, velsiddende og dejlig top, så har Underprotection lanceret en ny serie, Amalie, der lever op til dette. Her nemlig tank toppen fra serien. Enkel og basic og alligevel bare blød og dejlig i den ekstra tynde og fine kvalitet, toppen er lavet i. Amalie toppen er i en helt smal ribkvalitet, der giver masser af stræk og fleksibilitet til en ellers kropsnær model. Og så giver den lidt ekstra varme og åndbarhed.

 

Underprotection uldtop – Amalie Tank Top Sort:

 

Amalie-toppen fra Underprotection er størrelsessvarende med kropsnært snit, der dog har masser af stræk

Uden ærmer

Rund udskæring

Smal ribstrik

100% uld

Designet i DK, fremstillet i Ukraine på BSCI certificeret fabrik

Vask: I hånden eller uldprogram max 30º

 

Underprotection – Etik & æstetik, der giver langtidsholdbart tøj til basisgarderoben – og lidt mere end det

 

Underprotection hører trods sit engelsk-klingende navn hjemme i Danmark. Et mærke, som selvfølgelig går op i design – smukke designs såvel som enkle til basisgarderoben. Underprotection går i den grad også op i en ordentlig og ansvarlig produktion i gode og ordentlige materialer. Derfor finder du tencel, økologisk bomuld, ansvarlig uld og genanvendte materialer i deres tøj. Nyd det langt og længe.

 

Se samme uldkvalitet i en langærmet model og andet lækkert og ansvarligt tøj her fra danske Underprotection

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Certifications: B-Corp, OEKO-TEX

B-Corp

B Corp er en global bevægelse, der fremmer virksomheder, der ønsker at balancere profit med formål og bæredygtighed. Når et brand har en B Corp-certificering (Benefit Corporation) eller Certified B Corporation, betyder det, at de stræber efter høje sociale og miljømæssige præstationer. Et mål for en B Corp certificeret virksomhed er, at de vil skabe en positiv samfundsforandring og ikke udelukkende skabe profit.

OEKO-TEX

OEKO-TEX er en uafhængig sundhedscertificering, der via laboratorietests sikrer, at det endelige stykke tøj, ikke indeholder sundskadelige stoffer, eller stoffer mistænkt for at være det. OEKO-TEX tester for mere end 300 forskellige sundheds og miljøskadende stoffer, herunder blandt andet tungmetaller, azofarvestoffer og pesticider, og justerer løbende deres krav så de er opdateret ift. nyeste sundhedsforskning. Samlet set er certificeringen en sundhedsgaranti for den der bruger tøjet, og dermed ikke en økologicertificeringen, selvom navnet kunne antyde det. Hvilken forskel gør OEKO-TEX? •Sætter minimumsgrænser for sundhedsskadelige stoffer, der går ud over den generelle lovgivningen i Danmark og EU. •Sikre at tøjet ikke indeholder stoffer mistænkt for at være allergifremkaldene, kraftfremkaldene og skadende for fertiliteten •OEKO-TEX SteP, indebærer udover en begrænsning af sundhedsskadelig kemi også krav til miljøvenlig produktion, og sikrer sunde og fair arbejdsforhold. •Når virksomheden er OEKO-Tex og OEKO-TEX SteP certificeret kan den yderligere blive certificeret OEKO-TEX made in green certificeret og opnå et unikt id-nummer der gør det muligt at spore alle informationer om mærkets produktionsfaciliteter og arbejdsforhold. Læs mere her: www.okotex.dk

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.