Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

O My Bag Olivia Taske Cognac

2.490,00kr.

by O My Bag

14 på lager

Rummelig, smuk, praktisk og blød skindtasker – O My Bag Olivia Taske i smukkeste cognac

 

O My Bag Olivia Taske Cognac – lige så uendeligt smuk som den er praktisk, blød og dejlig. Olivia er en lædertaske i den varme brune farve, som O My Bag har givet navnet cognac. Da det kromfrie vegetabilsk garvede skind ikke har fået en syntetisk top-finish, kan det blive ridset og mørkere med alderen. Lædertypen for Olivia taskerne kan variere meget fra taske til taske og lædertypen er den mest grove og ujævne af lydertyperne fra O MY BAG kaldet stromboli læder. Alle tasker har hver deres unikke præg og små uperfektheder. Hvis du ønsker en et billede af den taske vi sender til dig skriv da en kommentar ved bestilling.

 

Olivia er en dejligt rummelig taske med plads til en 15” computer. Tasken har et stort rum, og en stor lynlåslomme med plads til pung, telefon mm. Der er også 2 slip-in lommer. Lommerne såvel som foret er en sand fornøjelse lige som resten af tasken. Foret er smukt stribet og byder glad indenfor. Det er desuden lavet af genanvendt bomuld – certificeret, hvilket gør endnu mere glad. Tasken har lynlås foroven og er en klassisk taske, du vil elske i årevis!

 

 

O My Bag Olivia Taske Cognac:

 

Farve: Cognac

Mål: L45 x B13 x H30 cm

Vægt: 1 kg

2 medfølgende remme: en smal og en bredere, begge i skind

Den smalle rem kan justeres i længden

Lynlås i toppen

1 indre lynlåslomme

2 mindre ‘slip-in’ lommer

100% Læder

Stribet for i 100% genanvendt bomuld

Designet i Holland, fremstillet i Indien

Fair, GRS-certificere

 

O My Bag – når æstetik & etik spiller sammen og giver glade taskeejere

 

O My Bag er et hollandsk mærke, der er svært ikke at holde af, hvis man er glad for tasker. Deres tasker er nemlig super smukke i al deres minimalisktiske og klassiske design. Det er tasker, der ikke går af mode. Passer til alle former for outfit og er endda unisex, selvom jeg indtil videre oftest har set kvinder gøre brug af de mange skønne tasker i forskellige størrelser. Fra helt små – og kortholdere og punge – til de større, som Olivia tasken er en af.

 

O My Bag er også et mærke, der har sat sig selv i verden, fordi de vil gøre en forskel inden for taske-industrien. Og læder. Derfor bruger de kun krom-frit vegetabilsk garvet læder til deres tasker. Altid af bedste kvalitet. De har udvidet deres kollektioner med veganske tasker i æble læder. Og så er for som nævnt i genanvendt bomuld.

 

O My Bag har valgt deres samarbejdspartnere i Indien. De er alle SA8000 certificeret som minimum. Det betyder ordentlige og fair forhold og løn. Ingen skal lide i deres produktion, så nyd deres dejlige tasker. Slow, fair, etisk & æstetisk nydelse.

 

Se hele udvalget af vores tasker her fra O My Bag

Materialer: Genanvendt materiale, Læder, Økologisk bomuld

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Læder

Læder er naturmateriale, som regel fra huden af en ko. Fra et bæredygtighedssysnpunkt er læder et komplekst materiale. På den negative side udleder køer en del metangas der bidrager negativt til miljøet, og på den positive side, har læder i sammenligning med andre materialer en meget lang levetid, og bliver kun smukkere med årene. Derudover er skind et restprodukt fra kødindustrien, som fra et ressource perspektiv, hellere skal udnyttes frem for at brændes. Hvis man er vegetar eller veganer, og dermed går mod kødindustrien, vil alternativer til læder selvfølgelig foretrækkes. 

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GRS, SA8000

GRS

GRS står for Global Recycle Standard, og indbefatter miljømæssigt og socialt ansvar på fabrikkerne der arbejder med genanvendelse af fibre. Dette dækker blandt andet spildevandssikring, restriktion på brug af kemi og retningslinjer for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Certificeringen kan bruges indenfor forskellige tekstiltyper, og skal minimum indeholde 20 % genanvendt fibre. Hvilken forskel gør GRS? • sikkerhed i at materialet består af genanvendte fibre • Sporring af det genanvendte tøj, så kun kasseret tøj, der ellers ville være behandlet som affald bruges • Krav til sikre, sunde og fair arbejdsvilkår (iht. ILO) tjekket af fabriksbesøg af uvildig 3. part Læs mere her: http://www.made-by.org/consultancy/standards/grs/

SA8000

SA8000 er den mest omfattende certificering af arbejdsforhold. Certificeringen sikrer sunde og sikre forhold, fair lønninger og medindflydelse for medarbejdere af designernes hoved- og underleverandører. Certificering af SA8000 indbefatter detaljeret materiale til at arbejde med - og dokumentere overholdelse af nationale og internationale love - og konventioner indenfor arbejdsmarkedsområdet (ILO og menneskerettigheder). For at sikre standarten bliver overholdt, er der løbende uanmeldte besøg hos leverandørerne Hvilken forskel gør SA8000? • Intet børnearbejde • Sikring af løn man kan leve af • Ret til pension og sygeforsikring • Betalte sygedage og feriedage • Ingen tvangsarbejde • Foreningsfrihed og ret til kollektive forhandlinger Læs mere her: www.sa-intl.org/

Hvor er det lavet?

Læderet forarbejdes og indfarves i Kolkata (Indien) og Tuscany (Italien), og sys færdige på tre fabrikker i Kolkata indien. Alle under sikre sunde og fair arbejdsforhold (SA8000 certificeret) Se mere om fabrikkerne her: https://www.omybag.nl/factory-profiles/

Garment care

Læder kan plejes med fugtgivende creme, og eller vandafvisende spray en til to gange om måneden. Læderet bliver blødere med tiden, og texturene træder mere frem

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Vores anbefalinger