Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Armor Lux økologisk bluse med Breton striber

390,00kr.

by Armor Lux

Vælg størrelse: XXLXSSMLXL

Den klassiske, bløde sømandsstribede bluse fra Armor Lux i en kvalitet, der holder et laaangt liv

 

Armor Lux økologisk bluse med Breton striber. Den klassiske bluse i kraftig økologisk bomuld med de flotte sømandsstriber fra franske Armor Lux. Her bare ikke med navy striber, men flotte koral-agtige striber, der gør blusen lidt mere sommerlig. Det er nu den klassiske, kraftige kvalitet, som du måske allerede kender og dermed samme uopslidelige, bløde og komfortable bluse. En bluse i en fantastisk kvalitet, der kan holde til et langt, langt, laaaaangt liv i garderoben. Kan du lide farvekombinationen er der med andre ord noget at glæde sig til – og det er en bluse, du kan bruge året rundt.

 

Armor Lux økologisk bluse med Breton striber:

 

Pasform: Lidt løs uden at være rigtig løs eller oversized. Lidt kort og bred i modellen

Farve: Hvid/Lantana (koral-agtig)

Materiale: 100% økologisk bomuld (kraftig kvalitet)

Certificering: Gots

Rundet udskæring

3/4 lange ærmer

Designet i Bretagne (Frankrig), fremstillet i Frankrig

Vask: 30º

Størrelser: Armor Lux bruger tal i stedet for de gængse S – M – L osv. Størrelse 1 svarer således nogenlunde til XS, str. 2 til S, str. 3 til M osv.

 

Med rødder i Bretagne har Armor Lux ladet sig inspirere af havet og tager ansvar i deres produktion af tøj

 

Fra Bretagne i Frankrig kommer mærket Armor Lux, der er latin for Havets lys. Den stærke tilknytning til havet er heller ikke til at komme uden om, for Armor Lux har nu i mere end 80 år fremstillet sømandsstriber på klassiske bluser mm i en kvalitet, der ikke er til at slide op. Og samtidig er uendelig blød og dejlig. Du får med andre ord virkelig hverdagsluksus fra Armor Lux og det er nok derfor, de har været her så længe.

Armor Lux har altid haft deres produktion i Frankrig – også i Bretagne – og går op i miljø, gode forhold og kvalitet. Det med miljøet betyder, at de både er Gots-certificerede og tager socialt ansvar ved at bruge fairtrade bomuld.

 

Tjek vores ikke helt så store, men vidunderlige udvalg af bluser og kjoler fra det franske Armor Lux

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: Fairtrade, GOTS

Fairtrade

Fairtrade er en international certificering, der arbejder for at forbedre arbejds- og levevilkår for bønder gennem handel. Ligesom ved Fairtrade-certificerede fødevare gælder det for Fairtrade-bomuld, at bønderne er garanteret en fast pris for deres bomuld som ikke svinger afhængigt af svingninger i det globale marked, og at denne pris giver dem en løn, de kan leve af. Udover den stabile løn, tjener bønderne en bonus som de kan bruge til forbedring af dykningsmetoder, eller til skole og sygehus i lokalområdet. Fairtrade-certificeret bomuld kan stamme fra Asien, Afrika og Syd- og Mellemamerika, og kontrollen med overholdelse af Fairtrade forholdene, udføres af den uafhængige virksomhed FLOCERT. Hvilken forskel gør Fairtrade? • Fast pris for varerne • Længerevarende samarbejder mellem bønder og forhandlere • Gode arbejdsvilkår og medindflydelse • Producenternes børn sikres skolegang • Leveløn plus kollektiv bonus Læs mere her: http://www.fairtrade-maerket.dk/ https://www.flocert.net/

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Hvor er det lavet?

Produceret i Frankrig

Garment care

Vask på 30-40 grader. For et miljøvenligt valg vask altid på 30 grader og lufttør hvis det er muligt, og brug miljøvenligt vaskemiddel gerne mærket med EU blomsten eller svanen.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordrer i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske efter 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.