Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Basic Apparel Joline T-Neck Princess Blue

399,00kr.

by Basic Apparel

Vælg størrelse: XSSMLXL

Bluse, der er ekstra blød og behagelig og går helt op i halsen – Joline rullekravebluse fra Basic Apparel – endda i flot prinsesseblå!

 

Basic Apparel Joline T-Neck Princess Blue. Joline serien er en af de rigtig gode gengangere i blødeste tencel fra Basic Apparel. Her modellen med rullekrave, såkaldt turtleneck. Den har eksisteret i årevis. Det nye lige her er farven: Princess Blue – en fantastisk blå, som vi kommer til at se meget til. Der er nemlig mange tøj-brands, der er blevet glade for farven og hos Langsamt har vi altid haft en svaghed for blå – også den kradse, flotte af slagsen! Blød ‘luksus’ til hverdag, der kan dresses op, bruges på job og ved alskens lejligheder. Du bliver flot og blå og ualmindeligt blød 🙂

 

Basic Apparel Joline T-Neck Princess Blue:

 

Langærmet bluse med rullekrave (turtleneck) fra serien Joline

Farve: Princess Blue

Pasform: slim uden at stramme eller genere

Ultra blød og åndbar

Normal i størrelsen

Jersey i 96% tencel, 4% elastan, fra Lenzing i Østrig

Designet i Danmark, fremstillet i Tyrkiet

Vask: 30°

 

Basistøj i miljøvenlige materialer fra danske Basic Apparel

 

Er du glad for at gå blødt klædt i tøj, der er fremstillet af miljøvenlige materialer og under ordentlige forhold, så kan du glæde dig til at trække i tøj fra Basic Apparel. Altid bløde og behagelige tekstiler, uanset om det er deres økologiske bomuld, ecovero/modal eller som her tencel.

 

Se vores udvalg og find dejligt basistøj her fra Basic Apparel

Materialer: TENCEL ™

TENCEL ™

TENCEL ™  er et materiale der stammer fra træ, og sammen med blandt andet modal og viskose et tekstil der hører ind under fællesbetegnelsen regenererede materialer. At TENCEL ™  er regeneret betyder at naturmaterialet træ, brydes ned til sin mindste byggeblok cellulose, og herfra genopbygget til nye fibre, som der kan laves stof af. TENCEL ™  er i bund og grund det samme materiale som Lyocell med produceret af det Østrigste tekstilfirma Lenzing. Det unikke ved Lenzings metode er, at forarbejdningen fra råmateriale til stof sker i et lukket system med rensning og genanvendelse af blødgørende kemi og vand

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.