Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Basic Apparel Tilde Skirt – økologisk nederdel Tapenade

700,00kr.

by Basic Apparel

Vælg størrelse: XSSMLXL

Ingen sommer uden en skøn økologisk nederdel som denne flotte brun/orange fra Basic Apparel

 

Basic Apparel Tilde Skirt – økologisk nederdel. Den skønneste nederdel, der  både kan kombineres med let strik og sommer toppe. En Gots-certificeret økologisk nederdel, der nærmest er en fest i sig selv i den flotte brun/orange er nem både at style til fest og at nyde med klip klappere og en afslappet top på ferien. Til hverdag og uanset hvornår, er det en dejlig nederdel i en lækker poplin med skønne lommer og en dejlig elastisk talje. Og så i en flot midi-længde, der alligevel er let og luftig i sit A-formede snit. Dejligt, at sommeren snart er nær.

 

Basic Apparel Tilde Skirt – økologisk nederdel:

 

A-formet nederdel

Midi-længde

Farve: Tapenade

Elastisk talje

Skrålommer i siderne

100% økologisk bomuld

Gots-certificeret

Designet i København, fremstillet i Tyrkiet

Vask: 30º

 

Skøn midi nederdel i en let vævet økologisk bomuld, der naturligvis er Gots-certificeret som alt andet økologisk tøj hos Basic Apparel. Nederdelen er virkelig behagelig at have på med sine to sidelommer og fleksible talje med elastik. Snittet er A-formet og giver et flot fald og samtidig luft til sommerbenene. Nem at style og bruge til enhver anledning, hverdag som ferie, hjemme som ude.

 

Skønne basis-styles og andet lækkert økologisk tøj fra danske Basic Apparel

 

Basic Apparel klinger engelsk, men jeg tror nok, de fleste herhjemme er klar over, at det er et dansk mærke. De var nemlig i Løvens Hule for nogle år siden og løb med den største investering på daværende tidspunkt fra Jesper Buch. Det har hjulpet dem til at sætte endnu mere skub i den grønne omstilling, så de nu udelukkende har økologisk tøj, der er Gots-certificeret og tøj i tencel, ecovero, ansvarligt uld mm. Gots-certificeringen havde Basic Apparel nu allerede før Løvens Hule, men for en mindre del af deres kollektion.

 

Se hele udvalget af økologisk tøj til kvinde og andet godt her fra Basic Apparel

Materialer: Økologisk bomuld

Økologisk bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale, fra bomuldsplanten. Økologisk bomuld gror uden tilføjelse af pesticider, kunstgødning, vækstregulatorer og genmodificeret frø så hverken vand eller jord forurenes. Hvis bomulden er økologisk certificeret med GOTS, betyder det derudover, at bomuld fra plante til endeligt stykke tøj lever op til bæredygtige kriterier både ift. miljø og arbejdsforhold.

Certifications: GOTS

GOTS

GOTS står for global organic textile standart, og er den mest omfattende og udbredte økologicertificering indenfor naturlige fibre så som bomuld, hør og uld. Certificeringen indbefatter miljøvenlig dyrkning og forarbejdning fra plante eller dyr til endeligt stykke tøj. Certificeringen dækker overordnet tre områder: 1) økologisk dyrkning uden brug af pesticider og kunstgødning, 2) skånsom indfarvning og forarbejdning uden kemikalier mistænkt for at være sundhedsskadelige og hormonforstyrrende, og 3) sikre, sunde og fair arbejdsforhold (iht. ILO) for alle der arbejder med økologiske materialer herunder også systuerne. Hvilken forskel gør GOTS? • Minimum er 70% økologisk • Ingen brug af pesticider ved dyrkning • Ingen brug af sundhedsskadelig kemi • giver garanti for sikre og sunde løn • Sikrer lys- og vaskefasthed og krymp

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.