Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Colorful Standard Women Light MerinoWool Pacific Blue

700,00kr.

by Colorful Standard

Vælg størrelse: XSSMLXL

Den smukkeste sweater til forår, sommer og sensommer fra danske Colorful Standard

 

Colorful Standard Women Light MerinoWool Pacific Blue. Lidt af en sommertrøje, for strikken er åndbar, let og blød og giver dig ikke sved på panden. Idéel til forår og en kølig sommeraften, hvor du gerne vil holde solens varme lidt længere til kroppen på den blødest tænkelige måde. Og så se lige farven! Smuk let meleret blå med farvenavnet Pacific Blue. Så er foråret da skudt i gang!

 

Den lette sweater fra Colorful Standard er klassisk i snittet med crewneck. Kvaliteten er merinould, rent faktisk en 100% genanvendt kvalitet, der er dejlig blød og lækker. Og med mindre aftryk – såkaldt low impact – fremfor ny produktion. Nyd den smukke blå og den lige så dejlige sweater.

 

Colorful Standard Women Light MerinoWool Pacific Blue:

 

Klassisk model med crew neck

100% genanvendt merino uld

Miljøvenlig indfarvning af garn

Forvasket

Designet i DK, fremstillet i Portugal

Global Recycled Standard (GRS)

 

Skønne farver og tøj fra egen produktion i Portugal

 

Danske Colorful Standard holder af farver, som det også ses på denne lette trøje – og deres navn. De holder samtidig af vores natur og medmennesker og har derfor egen ansvarlig produktion i Portugal. De har nok mest økologisk tøj i lækre bomulds-kvaliteter i deres kollektioner, men også en stor kollektion af uldtøj, huer og halstørklæder, der bliver lavet i genanvendt uld. Det sparer ressourcer og mindsker affald. For det er da genialt, at man kan få lækkert garn og tøj ud af noget, der ellers var blevet smit ud.

 

Se hele vores sortiment af økologisk tøj og uldtøj her fra Colorful Standard

Materialer: Merinould, Genanvendt materiale

Genanvendt materiale

Genanvendte materialer er ofte en kombination af genanvendt og nyt for at sikre en holdbar kvalitet, og kan være af både naturlige fibre som eksempelvis uld og bomuld eller syntetisk som polyester og nylon. Det genanvendte materiale kan både være rester fra fabrikker, eller kasseret tøj fra forbrugere. Ved syntetiske materialer kan det være plastaffald der flyder i naturen. Ved at genanvende materialer spares der samlet set både på vand, kemi, og energi, og det hjælper til at minimere deponering af tøj som affald i naturen. Processen med genanvendelse kan både være en kemisk og mekanisk proces hvor det gamle bliver omdannet til nyt, og hvis tøjet er sorteret i farve kan processen med indfarvning springes over.

Merinould

Merinould kommer fra merinofår, der oprindeligt hørte til i Spanien. I dag findes fårene primært i Australien og New Zealand, men brands som f.eks. Colorful Standard bruger også merinould fra Italien. Merino har mange gode egenskaber, såsom varmeregulering og lugtfrit. Uld er naturligt resistent overfor mikrobiel vækst, hvilket betyder, at bakterier ikke trives - i modsætning til mere glatte overflader som f.eks. syntetiske fibre. Sved lugter ikke i sig selv, men derimod er det bakterierne som kan opstå i sveden, der gør. 

Certifications: GRS

GRS

GRS står for Global Recycle Standard, og indbefatter miljømæssigt og socialt ansvar på fabrikkerne der arbejder med genanvendelse af fibre. Dette dækker blandt andet spildevandssikring, restriktion på brug af kemi og retningslinjer for medarbejdernes sundhed og sikkerhed. Certificeringen kan bruges indenfor forskellige tekstiltyper, og skal minimum indeholde 20 % genanvendt fibre. Hvilken forskel gør GRS? • sikkerhed i at materialet består af genanvendte fibre • Sporring af det genanvendte tøj, så kun kasseret tøj, der ellers ville være behandlet som affald bruges • Krav til sikre, sunde og fair arbejdsvilkår (iht. ILO) tjekket af fabriksbesøg af uvildig 3. part Læs mere her: http://www.made-by.org/consultancy/standards/grs/

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.