Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Colorful Standard – Women merino wool crew – Oxblood Red

700,00kr.

by Colorful Standard

Vælg størrelse: XSSMLXL

Colorful Standard – Women merino wool crew – Oxblood Red

Klassisk crew neck uldbluse. Blusen er let og varm og har en fin afslappet pasform. Colorful Standard Women’s Merino Wool Crew i Oxblood Red er en eksemplarisk kombination af komfort og bæredygtighed. Den er fremstillet af den fineste merinould, der ikke kun føles blød mod huden, men også tilfører en let og varmende følelse ideel til køligere vejrforhold.

Med en klassisk crew neck-design er denne trøje alsidig og egner sig til en række lejligheder. Det tidløse snit gør den velegnet til både afslappet hverdagsbrug og mere formelle anledninger. Farven Oxblood Red tilføjer en elegant og sofistikeret dimension til trøjens udseende, hvilket gør den til et alsidigt stykke i enhver garderobe.

Merinoulden i trøjen har naturlige temperaturregulerende egenskaber, der holder dig varm i kølige omgivelser og kølig i varmere vejrforhold. Den er også naturligt lugtafvisende, hvilket gør det til et ideelt valg for dem, der ønsker minimal vedligeholdelse og langvarig friskhed.

Colorful Standard – Women merino wool crew – Oxblood Red

Klassisk regular model med crew neck

100% genanvendt italiensk merino uld

Miljøvenlig indfarvning af garn

Forvasket

Designet i DK, fremstillet i Portugal

Global Recycled Standard (GRS)

 

Perfekte basics til alle sæsoner, enkle og stilfulde

Colorful Standard, en bannerfører for bæredygtig mode, har skabt et enestående ry for at levere produkter som Women’s Merino Wool Crew i Oxblood Red. Brandet stræber efter at definere moderne stil ved at tilføre et farverigt og tidløst element til beklædningsgenstande, samtidig med ansvarlig produktion og miljøvenlige materialer.

Colorful Standards engagement i bæredygtighed og deres fokus på kvalitet er indlejret i hvert produkt, de skaber. Brandets dedikation til ansvarlig produktion og brugen af miljøvenlige materialer gør dem til en pioner inden for den moderne beklædningsindustri.

Med et bredt udvalg af produkter, der spænder fra trøjer til accessories, har Colorful Standard udråbt sig som en fortaler for stil med et formål. Oplev deres unikke tilgang til bæredygtig mode, og træd ind i en verden, hvor farver, kvalitet og ansvarlighed forenes i perfekt harmoni.

Se hele vores sortiment af økologisk tøj og uldtøj her fra Colorful Standard

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Hvor er det lavet?

All our garments are made in Portugal by a team of skilled hardworking individuals we have now known for years and have built a close relationship with. That is the way we wanted to build a team when we started this venture. We work under the European Union Labour Law, which focuses on fair employment conditions and informing and consulting workers. We work transparently. If you would like to see how we work and the hands behind our colorful pieces the factories are open for visits at any time.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.

Vores anbefalinger