Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Dinadi kjole i merinould OCEAN BLUE

700,00kr.

by Dinadi

Vælg størrelse: SMLXL
Dinadi kjole i merinould OCEAN BLUE

 

Dinadi kjole i merinould OCEAN BLUE. Og selvom farven på første billede er yderst smuk, så er det den lige så smukke OCEAN BLUE, vi har hjemme. Kjolen på billede 2 & 3. Et ærmeløst design og en kjole så blød, at den er en drøm at have på. Hvis du altså kan lide uld, for den er fint strikket i ren merino uld. Med slidser, ribkanter og den dejligste turtleneck. Så du kan holde varmen, når efterår og vinter kommer – evt. med en bluse inden under 🙂

 

Dinadi har fundet en luksuriøst blød mulesing fri merino uld fra Sydafrika til denne kjole. Og den er virkelig blød, så jeg kan nærmest ikke forestille mig, at den kan kradse nogen, men det kan den sikkert godt, hvis man har det svært med uld. Kjolen er strikket i Katmandu i Nepal, for Dinadi har adresse i Nepal, se mere nedenfor.

 

NB! DET ER DEN BLÅ KJOLE, du her køber, vi har pt bare kun modelfotos af den i andre farver. Og egne produktfotos. Skifter, så snart vi får egne modelbilleder, så du kan se kjolen på, men bemærk altså, at farven er den blå!

 

 

Dinadi kjole i merinould OCEAN BLUE:

 

Pasform: Afslappet, men i slimfit

Materiale: 100% merino uld, mulesing fri

Farve: OCEAN BLUE

Turtleneck

Ærmeløs

Midi-længde

Løs forneden med slidser og ribkanter

Designet i Nepal, fremstillet i Nepal

Vask: Håndvask

 

Stifterne af Dinadi er egentlig svensk og canadisk, en svensk kvinde, der altid har strikket og en canadisk mand. De har rejst en masse og er under deres rejser blevet overbeviste om, at den bedste måde at gøre en forskel på, er ansættelse under ordentlige forhold og ikke økonomiske donationer. Derfor endte de med at slå sig ned i Nepal med deres 3 børn i 2012, hvorfra Dinadi langsomt opstod. Med egne designs og strikkere, de selv uddannede. Det gør de stadig – også selvom virksomheden er vokset betragteligt siden dengang.

 

Med andre ord gør Dinadi og alle Dinadi-fans en kæmpe forskel for mange mennesker i Nepal, der nu er kommet i arbejde. Det gode design og kvalitet er naturligvis også en vigtig ingrediens for mærket og derfor kan du glæde dig til en yderst dejlig og blød kjole i en smuk blå.

 

Find flere fine designs i dejlige uld-kvaliteter her fra Dinadi

Materialer: Uld

Uld

Uld er afklippet hår fra pelsen af dyr eksempelvis får og geder. Uld har en række forskellige gode egenskaber. Først og fremmest er uld meget isolerende, så selv et tyndt lag kan holde en varm. Derudover indeholder uld naturligt fedtstoffet lanolin, som gør at fugt holdes ude, og at ulden bliver selvrensende, og derfor sjældent behøver at blive vasket.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.