Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Gudrun & Gudrun Atlas summer sweater

2.800,00kr.

by Gudrun & Gudrun

Vælg størrelse: SML

Banker dit hjerte for strik i mohair, så tjek denne håndstrikkede sweater fra Gudrun & Gudrun

 

Gudrun & Gudrun Atlas summer sweater i let sommerlig udgave. Til overgange og året rundt! Håndstrikket på Færøerne. I blødeste mohair. Jamen altså! Vores hjerter slår altid et ekstra slag, når der kommer varer hjem fra færøske Gudrun & Gudrun, for vi må indrømme, at vi er ganske fortabte og helt forgabte. Et mærke, der altid sætter spændende og nytænkte designs på dagsordenen samtidig med en ansvarlig og fair produktion. Så hvad er der at gøre, andet end bare at falde i svime? Og hvis man har råd, investere i en lækker striksag fra de færøske kvinder? Lade sig forføre og påføre sig den blødeste og lækreste strik som feks Atlas Summer. Håndstrikket på store pinde, der giver en løs og luftig strik, et udpræget kendetegn for meget Gudrun & Gudrun strik. Og så gør det heldigvis knap så meget, hvis du ikke skulle have samme talent for strik som Lærke Bagger.

 

På billedet kombineret med Thea bukser fra brandet Maska 

 

Gudrun & Gudrun Atlas summer sweater:

 

Pasform: Afslappet, lidt kort model

Materiale: 90% mohair, 10% polyester

Farve: hvid, beige, orange, gul

Transparent

Lange ærmer

Ribkanter

Designet på Færøerne, strikket i hånden på Færøerne

Vask: Skal vaskes i hånden

 

 

Et frisk farvepust og masser af ultra blød luksus fra Gudrun & Gudrun

 

Det er svært ikke at få hænderne ned, når man har med en sweater fra Gudrun & Gudrun at gøre. Også selvom det er en sweater til den varmere del af året, som de fleste af os nok ikke lige forbinder med sweatre. Men hvem ville ikke gerne eje Atlas sweater uanset vejr – og i sommervejr nyde de lette, bløde og luftige store masker, om ikke når solen står højest på himlen, så når den er på vej ned eller på de dage, hvor der trækker en sky for solen. Og helt ærligt, så kan Atlas Sweater nydes året rundt! Ultra blød og et frisk farvepust, selvom det kun er mindre områder, der er strikket i orange. Diamanten midt på trøjen er i gul. Omkranset af beige, de orange skuldre med vrang-strik i den kraftigste orange ‘stribe’ og en hvid hals. Atlas Summer Sweater er en vidunderlig Gudrun & Gudrun strik, det er let at blive venner med. Blødhed og let underspillet luksus. Måske ikke helt så underspillet endda 🙂

Denne skønne sweater er transporteret fra Færørne, hvor den er håndstrikket hos Gudrun & Gudrun. Et mærke, der som navnet antyder er stiftet og ejes af to kvinder med passion for strik og uld og at bringe kvalitet og håndværk tilbage. På en fair og ordentlig måde. Skabe bevidsthed omkring tøj og mode. Og så kan man vist også roligt sige, at Gudrun & Gudrun har været med til at revolutionere strik-moden med deres til tider vilde design. Unikke designs. Og enestående kvalitet.

 

Se vores dejlige udvalg i strik her fra Gudrun & Gudrun

Materialer: Mohair

Mohair

Mohairuld er afklippet hår fra pelsen af mohairgeden. Hår fra mohairgeden er blødt og glansfuldt som silke, og derudover strækbar, slidstærk og varmeregulerende. 

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit GLS postafhentningssted indenfor 1- 3 hverdage. Vi tilbyder altid ubegrænset returret. Medsendt link til nem returnerring for 50kr kan evt. benyttes. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.