Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Henrik Vibskov Golden Gate Shirt pink/orange

1.000,00kr.

by Henrik Vibskov

Vælg størrelse: XSSM

Den smukkeste Henrik Vibskov skjorte til fest og festlige dage

 

Henrik Vibskov Golden Gate Shirt pink/orange. Forfra næsten bare en almindelig skjorte. Bagfra – langtfra! Ualmindelig smuk bar ryg udgør nemlig en del af bagstykket på denne fantastiske skjorte fra Henrik Vibskov. Smukt indrammet af rynket samling og bindebånd nederst. Og så faldt ordene ‘næsten bare en almindelig skjorte’ ovenfor – for helt almindelig er skjorten jo ikke, heller ikke forfra. Det lader sig ikke gøre, når det er en Henrik Vibskov skjorte. For forfra ses de smukkeste detaljer i det posede ærme, som helst skal ses på nært hold. Og så er der selvfølgelig den knald-orange og smukke pink sat sammen i tern, der giver en yderst smuk skjorte – et kunstværk, som tøjet fra Henrik Vibskov er.

 

Der er ingen tvivl om, at der er masser af design og skrædderkunst i denne smukke skjorte med den bemærkelsesværdige og iøjefaldende ryg. Smukt udformet ryg og smukt udformede ærmer, flip og knapper, giver dig en skjorte ud over det sædvanlige. Ikke mindst den åbne ryg, der gør skjorten til et party-item. En opdatering af en klassisk skjorte i sit strålende farvevalg og design. Vil du helst bare have skjorten på hele tiden, tager du bare en blazer over, når du skal på job eller andre steder hen, hvor en bar ryg ikke er det mest passende. Og ellers: ENJOY! En skjorte, der også er fantastisk i sin lette lidt bølgede tekstur. Mere fleksibel pasform, da du kan binde bindebåndene på ryggen løst eller helt stramt.

 

På billederne stylet med bukser fra Maska

Henrik Vibskov Golden Gate Shirt pink/orange:

 

Bindebånd nederst på ryggen, der giver en mere fleksibel pasform

Tern i pink/orange

Lange buede ærmer

Gennemknappet med skjulte knapper

Flip

Udskæring i ryggen

98% bomuld, 2% elastan

Knapper i corozo

Designet i DK, fremstillet i Bulgarien

Vask: Max 40º – helst 30º

 

Opgrader din skjorte-garderobe med Golden Gate Shirt i knaldfarver og med bar ryg fra Henrik Vibskov

 

Ja, man begynder straks at drømme om en anledning til at få denne skjorte i brug. For den er virkelig smuk og vi er alle helt forelskede. Lidt utraditionelt for Henrik Vibskov er det en skjorte i konventionel bomuld, men den er fremstillet under ordentlige forhold i Bulgarien. Og så er knapperne i det mindste i corozo, et miljøvenligt valg af knapper fra troperne, hvor produktionen støtter de lokale og der ikke fældes træer for at fremstille knapperne. En gudesmuk skjorte fra det danske designikon og multikunstner Henrik Vibskov.

 

Se det øvrige flotte udvalg her fra Henrik Vibskov

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.