Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Henrik Vibskov skjortekjole – Cast Shirtdress

1.680,00kr.

by Henrik Vibskov

Vælg størrelse: XSSM

Svøb dig i ternet blødhed fra Henrik Vibskov – en skjortekjole, du kan bruge både åben og lukket

 

Henrik Vibskov skjortekjole – Cast Shirtdress. Måske ikke helt så farverig og vild som mange andre Vibskov designs, men tag ikke fejl, der er detaljer, der ikke lader nogen tvivl tilovers! Kig på ærmerne, hvis det er muligt på billederne at se den snoede effekt med en knap lidt oppe ad ærmet. Store lommer, du kommer i fra siden – kun fra øverste del. Smukt ternet bomuld i en let børstet kvalitet, der gør denne skjortekjole uendeligt blød og dejlig. Brug den lukket som kjole eller åben som lang skjorte/frakke.

 

Henrik Vibskov skjortekjole – Cast Shirtdress:

 

Skjortekjole i meget oversized snit. Du kan sagtens gå ned i størrelse, hvis du ikke ønsker den så stor

Farve: Tern i orange/beige

Smukt ‘snoede’ ærmer

Store påsyede lommer

Flip

Gennemknappet med corozo-knapper

100% bomuld

Designet i Danmark, fremstillet i Bulgarien

Vask: Max 40º

 

Designikonet Henrik Vibskov med ansvarlig produktion i Bulgarien

 

Henrik Vibskov er en kendt dansk multikunstner, der som en af de eneste indenfor designverdenen er med i store mode-shows bla i Paris. Mange af hans design er lidt skæve på den ene eller den anden måde, selvom de er med på den røde løber – og det er vi ret vilde med hos Langsamt. Denne kjole er klassisk underspillet med tydelige Henrik Vibskov detaljer. Kan bruges på et hav af måder og er stor i størreslen, så den kan sprede sig over mange størrelser. Faktisk kan en størrelse XL være i en S, så leg med skjortekjolen og hold dig ikke tilbage, hvis du er lidt større i det.

Du kan være sikker på dejlige kvaliteter og holdbare kvaliteter i Henrik Vibskov tøj, der fremstilles ansvarligt i Bulgarien.

 

Se vores udvalg af tøj med mere eller mindre spræl her fra Henrik Vibskov

Materialer: Bomuld

Bomuld

Bomuld er et naturligt og fornybart materiale fra bomuldsplanten. Bomuld føles blødt på huden og er meget fleksibel og slidstærkt og er derfor velegnet som hverdagstøj. Jo længere bomuldsfibrene er, desto stærkere og blødere er bomulden. Bomuld med lange fibre er blandt andet ægyptisk bomuld og pima bomuld.

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.