Fri fragt på ordrer over 499,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Bomuldskjoler

filter:

brands
certificeringer
materialer
size
pris

selections:

fjern valgte

Bomuldskjoler i blød økologisk bomuld

Bomuldskjoler! Der findes kjoler i mange forskellige kvaliteter og materialer – og har du det lige som os, at det altid er godt med blødt og åndbart bomuld, så har vi samlet vores udvalg af kjoler i bomuld her. Og nu hedder vi jo ikke Langsamt for ingenting og det er ikke de hurtige kjoler, der knap kan nå at se dagens lys, før de ikke duer i modebilledet, du finder her. Det er naturligvis bomuldskjoler til damer i det bedste bud og det, vi til en hver tid synes er det bedste for vores hud, vores klode, miljø, mennesker og dyr: Økologisk bomuld. Fair og ansvarligt fremstillet. Eller kjoler i genanvendt bomuld. Bløde kvaliteter, der også ER kvalitet og holder til et langt liv. Find med andre ord vores skønne økologiske bomuldskjoler til kvinder i høj kvalitet og fair fremstillet efter bedste Slow Clothing principper, som for os bla er:

  • Fokus på design & kvalitet
  • Fokus på miljøvenlige, økogiske tekstiler – her økologisk bomuld
  • Fokus på en fair og ordentlig fremstilling af bomuldskjolen

Bomuldskjoler til sol og sommer eller vinterbrug

Nu skal du ikke tro, at alt, der hedder økologisk bomuld og genanvendt bomuld er lidt kedeligt i det. Det er det ikke. Samtlige kjoler i bomuld på disse sider og i vores butikker i København og Roskilde er bløde og holdbare. De kan være med de vildeste prints og farver og de kan være afdæmpede og ensfarvede. Find økologiske bomuldskjoler med korte ærmer og med lange ærmer. Økologiske bomuldskjoler til sol og sommer eller mere til efterår og vinter. Find feks bomuldskjoler i strik og bløde jersey-kvaliteter eller vævede kvaliteter såsom poplin, bæk & bølge eller twill. Kjoler med en lækker struktur i vævningen. Kjoler, der er så flotte, at du kan tage dem på til pomp og pragt eller bare nyde dem, for det de er. Skønne bomuldskjoler ansvarligt fremstillet!

Forkæl dig selv med en usædvanlig blød og lækker økologisk bomuldskjole

Hos Langsamt er kjolen bestemt en højt elsket og beskattet beklædningsdel, måske nærmest en favorit. Faktisk elsker vi kjoler i alle afskygninger og også i andre materialer end bomuld. Feks hør, tencel, silke og uld. Vi må også bare konstatere, at en økologisk kjole i bomuld ikke er til at gå fejl af – specielt ikke, når de er så flotte, som vi selv synes, mange af vores mere festlige bomuldskjoler er. Og naturligvis i kvalitet og ordentligt fremstillet. Det er en selvfølge for os. Eller så lette og skønne som sommerkjolerne i bomuld i forskellige kvaliteter/strukturer. Eller tag et kig på vores økologiske skjortekjoler i klassiske snit, der aldrig går af mode. Og tag ikke fejl, en klassisk skjortekjole kan bruges på mange måder og også give sjov i garderoben såvel som altid være klassisk og pæn. Tag dig god tid til at kigge dig omkring og måske læse lidt mere om vores mærker og deres ansvarlige tilgang til tøj & mode. Eller kom forbi og prøv løs!