Fri fragt på ordrer over 399,- Ubegrænset returret. 1-3 dages levering.

Tilbud

Henrik Vibskov Silkebluse – Smooth Silk Blouse Pink/Green

1.290,00kr.

by Henrik Vibskov

Vælg størrelse: XSSML

Saftige frugter på køkkenbord med skak og masser af fest og farve fra Henrik Vibskov: En silkebluse ud over det sædvanlige

 

Henrik Vibskov Silkebluse – Smooth Silk Blouse Pink/Green – en farverig og skøn t-shirt i silke. Det betyder fest og farver selv på en hverdag. Det er der sådan set altid over Henrik Vibskov tøj og det er en af grundene til, at du finder det hos Langsamt. Vi er nemlig glade for farver og hvem kan modstå silke? Farverne på denne silkebluse er rød, pink og grøn og printet hedder Kitchen Table og det er et veldækket køkkenbord med alskens lækre, saftige frugt og et spil skak. Enkel, klassisk lidt kort og boxy model.

 

Henrik Vibskov Silkebluse – Smooth Silk Blouse Pink/Green:

 

Silkebluse

Rund udskæring

Korte ærmer

Kitchen Table print i rød/pink/grøn

Bluse: 100% silke

Contrast: 100% recycled polyester

Designet i DK, fremstillet i Kina

Vask: Håndvask

 

Kærlighed til kunst på tøj og tøj som kunst – og til Henrik Vibskov

 

Det er ingen hemmelighed, at vi er vilde med Henrik Vibskov hos Langsamt. Og heldigvis vælger han ofte naturlige materialer, der er fremstillet ordentligt til sine flotte kollektioner, hvilket betyder, at vi også kan være med. Dagsordenen er nemlig også ansvarlig hos Henrik Vibskov og så får du designs, der samtidig er kunst, Henrik Vibskov er nemlig avantgarde multikunstner og går lidt sine egne veje, der er lidt rebelske og vilde i mode-sammenhæng og det glæder vores hjerter. Savner du en løs og let sommerbluse, der kæler din hud med sin silke, så er denne bluse en, du kan glæde dig til.

 

Se hele vores udvalg her af fantastiske farver, prints og silhuetter fra Henrik Vibskov

Materialer: Silke

Silke

Silke er et naturligt og fornybart materiale der stammer fra silkelarvens beskyttende puppehylster (kokonen). Silke er både utroligt blødt og stærk, og kan afkøle om sommeren og isolere om vinteren. Ved dannelsen af silke bruges intet kemi, men der bruges en del vand og energi til opvarmning af vand som bruges til at rense silken.  

Fragt og retur

Vi tilbyder altid gratis fragt på alle ordre i Danmark. Vi pakker indenfor 1- 3 hverdage og din pakke er fremme ved valgfrit postafhentningssted indenfor 1- 2 hverdage. Du kan frit vælge i mellem GLS eller Post Nord som fragtfirma, og udbringning til din adresse kan vælges for 50 kr. Eventuel returnering skal ske indenfor 14 dage, og medsendt returlabel kan bruges. Du kan også altid hente, ombytte og returnere i vores fysiske butikker placeret i Roskilde og København V.